|
|
||||
|
||||
![]()
....μου αραισει πολυ σαν διαδικασια !
![]() ![]() ![]() πατε εκει που λεει galeries ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χρηστο δειξε μου εναν και θα παω ...............
και το λεω μετα απο μεγαλη τριβη με τους κυριους........"σωστος πετσοπας δεν υπαρχει" για το λογο του εμποριου/κερδος συναδελφος μου προσφατα την " φορτωσε " πετσοπας με πραματα και ζωντανα οτι να ειναι ενω σε μενα το παιζει σωστος επαγκελματιας ![]() ![]() ![]() οταν μου ειπε το μαγαζι οπου τα πηρε εμεινα καγκελο ------------------------- βγηκαμε και λιγο off topic ζητω και συγνωμη ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 24-04-09 στις 13:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω...για να το λες...απλά εγω με κάποιους (μετα από αρκετά χρόνια) συνεχίζω να έχω καλή συνεργασία.Ισως να στάθηκα τυχερός και να με ...συμπάθησαν,ίσως να έχει να κάνει με το γεγονός ότι άπο το 1992,εχω αφήσει καναδυό διαμερίσματα(ότι είχα και δεν είχα) στα petshop της πόλης.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χρηστο νομιζω εχεις δικιο απλα ειχα μπει σε μια σελιδα και παρεπεμπε εκει ..μεχρι τωρα ειχα την εντυπωση οτι ενυδρειο =ψαρια ..τελικα ειναι πολυ λαθος εσυ εχεις παραγματικα υπεροχο ενυδρειο! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ειναι απιστευτη εμπειρια να εχεις πχ ενα αληθινο κομμτι πχ αμαζωνιου μεσα στο δωματιο σου η πχ ενα κομματι καποιας λιμνης τον τελευταιο καιρο διαβαζω για χομπιστες που κανουν απιθανη δουλεια ..φυσικα πολυ καλο ενυδριεο εχει το φιλαρακι μου ο georgarask που εκτος απο εξαιρετος χαρακτηρας ειναι και πολυ εμπειρος χομπιστας! : )))
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
alan boy δισκοενυδρειο | alan boy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 24 | 11-09-07 22:17 |
ΤΟ ΔΙΣΚΟΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | bill | Δίσκοι | 3 | 21-07-07 22:02 |
σαλιγκαρακια στο δισκοενυδρειο??? | mikele | Δίσκοι | 18 | 03-04-06 21:24 |
δισκοενυδρειο και τι χρειαζεται | ακαραβας | Δίσκοι | 12 | 07-03-06 10:25 |