|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Α! Στο θέμα της ασφάλειας της αντλίας, ουδέν πρόβλημα. Υπάρχουν έτοιμα καπάκια που αφαρμόζονται στο πάτωμα, στο οικοδομικό εμπόριο που μπορούν να κλειδώσουν. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ποσό πάνε τα κοι ναι έχω δει κάποιες τιμές. Είναι να βάλω κάμερες ασφαλείας κύριος για τα αυτοκίνητα μας κοντά σε αυτά θα παρακολουθώ και την λίμνη. Απλά δε θα μπω στη λογική αν κάποιος μου κλέψει μια καρεκλά να των κυνηγήσω. τώρα αν φτάσω να έχω κοι μερικών χιλιάδων ευρώ θα κάνω το κουμάντο μου . Σκοπός μου είναι να κάνω ένα χώρο χαλαρώσεις κύριος με το καταρράχτη να ακούγεται να πίνουμε κανένα τσιπούρακι και να περνάμε καλά . δε πολύ κόφτομε για παραγωγές και ράτσες και κέρδος Κτλ ------------------------- Παράθεση:
υ μη νομισει κανεις μαρμαρα και δε ξερω εγω τι) για να περασω ρευμα και φυσικα να της πληρωσω και ειχαμε ματς..... Δεν ειναι καθολου απλα τα πραματα σε μια πολυκατοικια. Ολα ξεκινησαν στο οτι ειχα πει των εργολαβο να μου βγαλει ρευμα και νερο στην αυλη και αυτος εβγαλε μονο για υδρευση απο κει και μετα ηρθε το χαος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη POURITANOS : 23-04-09 στις 11:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν πουριτανέ εχω λύσεις και για τα δυο σου προβλήματα.Αυριο το πρωι θα σκάσω μύτη στην πολυκατοικία σου με φόρμα εργασίας της ΔΕΗ και ενημερώνω ότι λόγω προβλήματος κινδυνεύετε και πρέπει να γίνουν απαραιτητες εργασίες (σκάψιμο δίπλα στην λίμνη...) που θα μπούν στα κοινόχρηστα. Ε και φεύγοντας πετάω και μια ταμπελιτσα δίπλα στην λίμνη "ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΡΑΝΧΑΣ".
Αστεία αστεία αν έβαζες αυτό στην λιμνη http://www.rittenhouse.ca/asp/product.asp?PG=1034 δεν πιστεύω να απετρεπε για πάντα τους κλέφτες αλλα την πρωτη φορά θα την παθαίνανε |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θέμα έχει γίνει πάντως λίγο από όλα λίγο παιδική χαρά λίγο δράμα περιπέτεια γέλιο ανατροπές και ίντριγκες σαν ταινία το καταντήσαμε. Τυφλα να εχει ο Αkira Κurosawa’s Καλά κορόιδευε εσύ δε θα βάλεις καμιά φωτο από τρίτη θα σε αρχίσω για το που πρέπει να βάλεις τα σκιάχτρα να διώχνουν τα πουλιά για το αν πρέπει λόγω περιοχής το σκιάχτρο να φοράει συγκεκριμένα ρούχα τι τύπου καπέλο θα πρέπει να φοράει ώστε να είναι τρομακτικός και ένα σωρό βασικά και απαραίτητα πράγματα που κάνουν καλό στη λίμνη. Αν θέλεις πάλι να τα τρομάζεις με αντανακλάσεις κρεμώντας cd η dvd ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ------------------------- αα.. επεσε σημερα το τσιμέντο στο τελευταίο και προτελευταιο επίπεδο.Φωτογραφίες έχω αλλα δεν βάζω ακόμα γιατί δεν μου αρέσει οπως φαινεται.Απο εβδομάδα που θα τελιώσει το τσιμέντο θα ανεβάσω βήμα προς βήμα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exetlaios : 24-04-09 στις 23:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[
Παράθεση:
καλά αλλά μΗ το αφήσεις καιρό και γίνει ξένο σώμα μετά η επομενη στρωση ,καλά Εγώ νόμιζα θα το ρίξεις με την μια στα τοιχώματα και μετα μια στων πατο και τέλος. Κάνε χαζά και μετά θα λες μάπα το τσιμέντο καλυτέρα λαινερ Βαλέ καμιά φωτο . Έτσι για να κοροϊδέψουμε λίγο αφού λες δε σε άρεσε να σε τονώσουμε το ηθικό λίγο προς τα κατω ![]() Αντε μια χαρα θα παει το πολυ πολυ να χανει απο καποια σημεια το νερο κι να σε βοηθαει ετσι οστε να μην κανεις εσυ αλλαγες. Ετσι δε θα χρειαζετε να κανεις αλλαγες παρα μονο γεμισματα ![]() Υ.Γ μη μασας ολα καλα θα πανε
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειται ρητίνη στο τσιμέντο - πολύ ψιλό χαλίκι- τριχιά για να μην σκίσει και το πάχος ξεπ΄ρρασε τα 15 εκ παντού.Νταμάρι το έκανα.
------------------------- Για φωτο θα τις βάλω μαζί γιατί θα με αρχίσετε στο δούλεμα. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exetlaios : 24-04-09 στις 23:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ροή νερού μέσα στο φίλτρο | egohome | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 14-11-08 11:25 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
φίλτρο νερού και μετρησεις αλλαγων | PanosII | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-07-07 15:09 |
βοήθεια για έξοδο νερού | chrisb | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-04-07 14:48 |
Αλλαγές νερού με φίλτρο... | passenger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-09-06 10:04 |