|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλη επιτυχια!!!
αν και...κατ'εμε εχεις πετυχει ηδη!!
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε έχω την εντύπωση ότι το aquascape στην φωτογραφία της υπογραφής σου είναι πιο ισορροπημένο. Στις τελευταίες φωτογραφίες το μαύρο τρίγωνο στο φόντο έχει ίση σχεδόν επιφάνεια με το τρίγωνο που σχηματίζει ο δεξιός όγκος . Η παρατήρηση του ενυδρείου από μακριά δίνει μια πιο αντικειμενική κρίση για τελικές διορθώσεις. Επίσης θα προτιμούσα , αν και δεν φαίνεται πολύ, ένα είδος χαλικιού σε όλη την έκταση του βυθού.
Τώρα βέβαια ψάχνουμε λεπτομέρειες σ' ένα καταπληκτικό ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πω ότι είναι από τα αγαπημένα ενυδρεία
Αυτά που μου κτυπάνε στο μάτι Α)το ξύλο που πάει στην επιφάνεια Β)τα πολλά Pogostemon που είναι ευθεία Γ)η moss στην αριστερή πλευρά που προχωρεί πολύ Δ)η moss στο μεσαίο ξύλο στα αριστερά Ε)τα ψαριά που κολυμπάμε στο βάθος Μου αρέσει όπως είναι η moss στο τέρμα αριστερό ξύλο Με backlight ίσως να φώτιζε λίγο αλλά το μαύρο look εμένα μου αρέσει |
|
|||
|
|||
![]()
Το aquascape αυτο ολοκληρωθηκε μετα κοπων και βασανων (και εξοδων) και ειναι η τελευταια φορα που σας το παρουσιαζω.
Θεωρω οτι για το 1ο μου σοβαρο layout εχω πετυχει τον στοχο μου και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Μεχρι το Σεπτεμβριο θα γινει ενα γερο rescape και θα επανελθω με κατι νεο, ισως με διαφορετικα ξυλα, ριζες και πετρες. Επιτρεψτε μου να κανω μια ολοκληρωμενη παρουσιαση μιας και εχουν αλλαξει πολλα απο τα αρχικα δεδομενα του ενυδρειου και να σας το παρουσιασω με μια επιλογη απο διαφορετικα φοντα, απο μαυρο , ουδετερο και backlight φωτισμο με διαφορετικες φωτογραφικες ρυθμισεις. Σας ευχαριστω ολους που συμμετειχατε στην πορεια αυτου του ενυδρειου, και αν ετσι καταφερα να παρακινησω και να παρασυρω καποιους να ασχοληθουν λιγο παραπανω με τα φυτεμενα ενυδρεια και να σκεφτουν το ενδεχομενο συμμετοχης σε διεθνεις διαγωνισμους προωθωντας την εικονα της χωρας μας στο χωρο του Aquascaping...τοτε αυτο για μενα ειναι η μεγαλυτερη επιβραβευση ! Πληροφορίες Διαστάσεις:121x50x55 Όγκος:300L Κατηγορία:full planted Φυτά:Anubias coffeafolia, Anubias afzelli,Crinum calamistratum, Microsorum pteropus, Eusteralis stellata, Nesaea crassicaulis, Proserpinaca palustris, Micranthemum umbrosum, Rotala macrandra, Blyxa japponica, Lysimachia nummularia, Pogostemon helferi, Rotala sp."green", Ludwigia repens,Ludwigia palustris, Limnophila aromatica, Heteranthera zosterifolia, Rotala rotundifolia, Cabomba furcata, Mayaca fluviatilis, Echinodorus tenellus, Hemianthus micranthemoides, Cryptocoryne beckettii, Glossostigma elatinoides, Eleocharis parvula, Xmas moss, Willow moss, Triangle moss, Pelia, Riccardia chamaedryfolia. Ψάρια / ¶λλα είδη:13 Trigonostigma heteromorpha, 6 Pseudomugil furcata, 7 Iriatherina werneri, 14 Celestichthys margaritatus, 4 Melanotaenia praecox, 10 γαριδες amano, 200+ red cherry, 4 Neritina natalensis. Διακοσμητικά υλικά:Pagoda πετρες, moorwood, ξυλα απο την φυση, λευκη αμμος. (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Φωτισμός:Φωτιστικο Solarmax dimmable 4x54W Sylvania gro lux T5 Διάρκεια φωτισμού:11 ωρες 2x54 και 8 ωρες 2x54 -(ανατολη -δυση για 2 ωρες συνολο). Φιλτράρισμα:ΕHEIM 2215 + EHEIM 2236 + εσωτερικο κυκλοφορητη juwel 1000L/H με σφουγγαρι (πατεντα) Θερμοστάτης:300W τιτανιου, Eliwell controller Λίπανση:Estimative Index, προσαρμοσμενη με fleet enema και της Seachem trace, flourish και Iron. Παροχή CO2:3,5 kgr φιαλη. Παράμετροι: pH:6,6 Γενική σκληρότητα (GH):7-8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):4-5 Αμμωνία (ΝΗ3):- Νιτρώδη (ΝΟ2):- Νιτρικά (ΝΟ3):15-25ppm Αλλαγές νερού:καθε 7 μερες 50% Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: slide show: http://s597.photobucket.com/albums/t...view=slideshow ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
....αντε παλι θα ξεφουσκωσουμε λαστιχα μου φαινεται .......πςςςςςςς...πςςςςςς
![]() υ.γ....μα καλα ζωγραφος εισαι? ![]() Καλη επιτυχια να 'χεις. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το ωραιοτερο εντδρειο στο forum κατα την γνωμη μου!
|
![]() |
Tags |
300l, aquascape, ξυλα, moss, φυτα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ "BETTA AQUARIUM" | JONNY | Bettas | 12 | 07-01-07 23:47 |
Shinnersia rivularis "Mexican Oak Leaf" => Μεζε | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 25-02-05 17:35 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |