|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα και μπορεις να βαλεις java moss....ποια ψαρακια σου αρεσουν??
μπορεις στα λιτρα αυτα να βαλεις μερικα γκαπυ-πλατυ (βεβαια συντομα θα πρεπει να αρχισεις να χαριζεις το γονο) η ενα ζευγαρι νανοκιχλιδες....η ενα κοπαδακι cpd.... θα μπορουσες να βαλεις κιλι... ισως ενα μικρο κοπαδακι κορυντορας...παφερακια (αλλα θελεις ζωντανη τροφη) καποιες προχειρες ιδεες ειναι αυτες....
|
||||
|
||||
![]()
Κορυντόρας σε αυτά τα λίτρα καλό είναι να μην μπαίνουν...
|
||||
|
||||
![]()
ορισμενοι Μανο εχουν σε 50αρια κορυντορας για αναπαραγωγη....ποσα λιτρα προτεινεις για κορυ το ελαχιστο??
|
||||
|
||||
![]()
τι λετε για ενα ζευγαρι dwarf gourami και πολλα φυτα μαζι με μοσσ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το πας για αναπαραγωγή είναι άλλο θέμα (εκεί μιλάμε για άδειο ενυδρείο κλπ. για μόνιμη διαβίωση το θεωρώ μικρό....θα μιλούσα για πάνω από 100 λίτρα )
|
||||
|
||||
![]()
exete kapoia alli idea???
|
|
||||
|
||||
![]()
πυκνοφυτεμενο γαριδοενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
ναι φιλε συμφωνω γιατι πρεπει να μαζευω μονος μου λεφτα και να αγωραζω αυτο που θελω για το ενυδρειο, γιατι συνηθως αυτο που θελω δεν ειναι φθηνο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Design για ενυδρεία | anasios | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 11-09-06 09:19 |
Φυτα -echinodorous Rubin-Aqua Design Stefaniak | leonard | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 13-03-04 00:24 |
Τη βοήθεια σας / Re-design ενυδρείου φυτεμένο | dimitris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 15-02-03 08:50 |