|
|||
|
|||
![]()
Πήρα κι όλας κάτι στικάκια και ένα τεστ χρωματικό για την αμμωνία που μπαίνει μέσα στο ενυδρείο με βεντούζα και διαρκεί 6 μήνες. Καλά είναι, με αυτά ξεκίνησα το ενυδρείο.
Σίγουρα δεν έχουν την ακρίβεια που έχουν τα υγρά, αλλά μπορεί να πάρει κάποιος μια καλή ιδέα και ανάλογα να κινηθεί. Θα ακολουθήσω και αυτά που μου είπατε για τον καθαρισμό των φίλτρων με το νερό του ενυδρείου και να δούμε τι θα γίνει. Θα επανέλθω με νεότερα... ------------------------- ------------------------- Είχατε δίκιο. Αμωνία δεν έχω, αλλά τα νιτρικά (ΝΟ3) ήταν στο κόκκινο. Άλλαξα το μισό νερό και τα πράγματα είναι καλύτερα τώρα, αλλά όχι όπως πρέπει να είναι μετά από αλλαγή νερού. Άλλαξα το μισό νερό και θα ξανακάνω αλλαγή αύριο-μεθαύριο μάλον. Είχα πολύ καιρό να κάνω αλλαγή και έκανα πριν μία εβδομάδα, αλλά δεν ήταν αρκετό φαίνεται... Σαν να είναι και ποιό ζωντανά τώρα, λίγο ποιό κινητικά, εκτός αν είναι η ιδέα μου... Τι κάνουμε τώρα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ge0rge : 21-04-09 στις 17:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
gourami | g-pavl | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-08 17:58 |
Gourami, πρόβλημα??? | poliko_selas | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 27-06-08 11:07 |
Dwarf Gourami II | lion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-05-08 12:02 |
gourami | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 09-04-07 21:47 |
φοβισμένα gourami | drakoulis | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 02-04-06 19:20 |