|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Όσο αναφορά μεγαλύτερο ενυδρείο δεν το συζητώ , απλώς να μου πείτε ποσά λίτρα θα ήταν καλά για αρχή.
Ξέρετε την δεν ξέρω τι ταιριάζει τι με τι ? αυτό πως μαθαίνετε με εμπειρία??? Ρε παιδιά όσο αναφορά των θόρυβο και τις συντηρήσεις και εξάτμισης κ.τ.λ, είμαστε στο 2009 και η τεχνολογία όσο αναφορά τον εξοπλισμό των ενυδρείων έχει μείνει ακόμα πίσω θα έλεγε κάποιος, θα μου έλεγε κάποιος άμα δεν θες μην το κάνεις , όχι απλά ερώτηση κάνω . Σημείωση: Παιδιά όσοι μου απαντήσατε στης άπλες ερωτήσεις μου ,και όσοι βοηθάτε γενικά μεσα στο forumείστε κατάπληκτη και σας ευχαριστώ πολύ , και είναι και ένας ακόμα λόγος να προχωρήσω ποιο δυνατά σωστά ,, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το σπορ θελει πολύ διαβασμα και υπομονη.σε μια μερα ενυδρειο δε στηνετε… υπομονη να καταλαβεις τις αναγκες σου και βημ βημα προχωρας |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το να ξεκινησεις με θελασσινο νερο σε λιγα λιτρα ειναι ναι μεν δυσκολο απο αποψη ενασχολησης και απαιτησεων δεν ειναι ωστοσο αποτρεπτικο. αν το θεμα ειναι οικονομικο τοτε τα πραγματα ειναι λιγο δυσκολα.παντως το να εχεις την εμπειρια διατηρησης ενυδρειου ειτε γλυκου ειτε αλμυρου μονο θετικο μπορει να ειναι.καλη συνεχεια και καλα αποτελεσματα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
parakalo gia plyroforyies : semia polisis IRON GLOUCONATE | leonard | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 28-01-05 00:49 |