|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω παρατηρήσει παρόμοιο πρόβλημα σε παρόμοιο ψηφιακό θερμοστάτη πρίζας και μου το εμφάνιζε όταν υπήρχε είτε μικροδιακοπή ρεύματος είτε κάποιο απότομο χτύπημα... Θα συμφωνήσω πάντως ότι πρόκειται για κατασκευαστικό ελλάτωμα και δε νομίζω να παίρνει διόρθωση...
|
|
||||
|
||||
![]()
Απιθανο να ειναι επαφες.. Τα επαγωγικα φορτια που βαζετε επανω (δλδ τα μπαλαστ) την κανουν τη δουλεια. Αν προσθεσει κανεις ενα φιλτρο πριζας πανω στο χρονοδιακοπτη, πριν το φις του φορτιου, συνηθως το προβλημα λυνεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, κάτι τέτοιο υποψιάστηκα και εγώ. Θα δοκιμάσω αυτή την λύση με το φίλτρο και θα τα ξαναπούμε άμα είναι...
Σας ευχαριστώ όλους. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο μονος που κράτησε χρονοδιακόπτη (επειδή ήταν φτηνοί) ήταν αυτός ο καθηγητής που ισχυρίστηκε πως βρήκε την λύση (όπου περιέγραψα πιο πάνω) και γι αυτό δεν τον επέστρεψε! όλοι τους παρουσίαζαν το ίδιο πρόβλημα όπως περιέγραψε το παιδί πιο πάνω.. με τι διαφορα πως εμενα το reset το έκανε από 2 μέρες αλλα μπορούσε να γίνει και μετά από 1 εβδομάδα χρησης! σε αυτόν που είχα στα χερια μου δεν φαινόταν πως η μπαταρία είναι ο φταίχτης γιατί βάλαμε και καινούρια και ήταν καλά σφιγμένη.. να συμπληρώσω πως το κατάστημα έφερε αργότερα διαφορετικής μάρκας χρονοδιακόπτες που δεν παρατηρήθηκε παρόμοιο πρόβλημα anyway επειδή το παιδί έχει πάρει διαφορετική μάρκα ας το ψάξει μήπως το πρόβλημα είναι αλλου αλλα ας έχει υπόψιν και την δικη μου περίπτωση. |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λέμε "φίλτρο στην πρίζα" τι ακριβώς εννοούμε? Φίλτρο είναί ένα πολύπριζο προστασίας με ασφάλεια ή ένα UPS?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εννοουμε UPS. Εννοουμε κατι πλαστικα κουτακια που εχουν και ενα ενδεικτικο συνηθως, με θυληκο σουκο απο τη μια και αρσενικο απο την αλλη. Τα ζηταμε σε καταστηματα ηλεκτρικων ειδων ως φιλτρα προστασιας και εχουν 3-4 ευρω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχουν περάσει περίπου δύο εβδομάδες που αγόρασα και τοποθέτησα ένα καλής ποιότητας φίλτρο πρίζας (λέγε με 12 ευρώ
![]() Προσθέτω και αυτή την πληροφορία στην κουβέντα μήπως και βοηθηθεί κανένας άλλος συμφορουμίτης στο μέλλον. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας! |
![]() |
Tags |
πρόβλημα, χρονοδιακόπτης |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NO3 πρόβλημα | AlexandraT | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 33 | 28-11-08 23:32 |
πρόβλημα.. | tie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-08 01:02 |
Πρόβλημα με το φώς στο Rio 180 | sea_land | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-08-06 14:44 |
Πρόβλημα με RO | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Δίσκοι | 14 | 11-01-05 17:58 |