|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφος ο Larry αλλα το σπιτι του εργενη μου φαινεται δεν του ταιριαζει με ενα καναπε τον εχεις μονο. να τον χαιρεσαι και να τον φροντιζεις πραγματι ειναι ομορφα ψαρια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το προσέχω εγώ το ψαράκι μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν!!! αντε να στησεις γρηγορα το ενυδρειο και να τους βαλεις πολλα φυτα να κρυβονται....να μη βλεπουν και πολυ τηλεοραση γιατι θα τα "χαλασει" κι αυτα γρηγορα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οι μεγαλυτερες Ροκ επιτυχιες παιζουν στο σπιτι του Χαλβα!!!
I'm too sexy for my Goldfish...!!! Τρελιαρη!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Έναααααα μικρό update.
O Larry μεγάλωσε (σαν καρχαριάκι έγινε με αυτά τα πτερύγια, για να μην πω διαστημόπλοιο) Και ναι, πριν 1 εβδομάδα σιγουρεύτηκα ότι είναι άντρουλας 100%, καθώς έβγαλε τα εξογκωματάκια στα βράγχια του ![]() Το ενυδρείο είναι ακόμα κωλοχανείο ένεκα βαρεμάαααρας, που θα πάει θα το βάλω μία μέρα το χαλικάκι που κάθετε σε 2 σακούλες. Του πήρα και παρεούλα ένα μικρό που του μοιάζει πολύ. ΥΓ Μιας και σίγουρα κάποιοι θα αναρωτηθούν για κάτι άσπρα σημάδια στην ουρά του, τα είχε από την αρχή που μου τον έφεραν. Επίσης μην πείτε κουβέντα για την μπάκα που έχει (είναι ευαισθητούλης), βλέπετε έχει αδυναμία στα Friskies και εγώ σε αυτόν ![]() Μικρέ μου νεραϊδούλη σε αγαπώ πολύ-πολύ-πολύ !!! Νάζι στην πρώτη φώτο ε ? ![]() ![]() Το Ufo που λέγαμε ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι τρελα!!!...
καμοια φοτο απο το κωλοχανείο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατσε βρε κοπρε και φτιαξε το σπιτι των παιδιων.
![]() Κουκλος ο Larry ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι αρρώστεια είναι αυτή? | Noni | Δίσκοι | 20 | 17-12-08 18:51 |
Ξαφνική Αρρώστεια Γκαπίνας... | kostasthess_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 25-10-07 15:11 |
Αρρώστεια ή να μην ανησυχώ? | marilou | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 10-06-06 11:57 |
αρρώστεια αλλα τι? | dim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 30-09-04 18:08 |
Αρρώστεια? (σε ξιφοφορους και molly) | vagos1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 14-01-03 19:40 |