|
|
||||
|
||||
![]()
Oταν λες οτι μπηκαν και τα ψαρακια μεσα τι ενοεις;Aν εβαλες μεσα ψαρια τι ψαρια ειναι αυτα;΄Ανεβασε και καμια φοτο.Φενετε ενδυαφερον η περηπτοση!!!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είπε μπήκαν, είπε μπγκήκαν...(α.κ.α. βγήκαν)
![]() Αναθεματισμένα greeklish... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστος ο φιλος!
|
||||
|
||||
![]()
και να βαλω δε θα καταλαβεις και πολλα ειναι μεσα στη φωλια που εχει κανει ο αρσενικος και δε φενοντε καλα ακομα ειναι σαν το κεφαλι μιας καρφιτσας
![]() ------------------------- ανεβασα φωτο αλλα πωσ θα τη βαλω να τη δεις δε ξερω ξερεισ εσυ ????????? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 13-04-09 στις 13:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια για να κανω αναπαραγωγη ειναι απαραιτητο να τα εχω σε ενυδρειο η μπορω και σε γυαλα??και το θυληκο πρεπει να το βγαλω????
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου κανενα ψαρι δεν κανει για γυαλα...
αυτα λενε και τα παιδια πιο πανω... Διαβασε τα υπομνηματα για αρχαριους, και αν τον εχεις σε γυαλα βγαλτον.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω "ορκιστει" να μην πολυ-χωνομαι σε αρχαριους, μια και ολοι υπηρξαμε καποτε στουρναρια και καναμε οτι μας ελεγαν οι "ειδικοι" για να μας πουλησουν οτι μενει απουλητο, αλλα ρε παλικαρι, το οτι εχεις ενα ψαρι σε γυαλα ας το αφησουμε να πεσει (ολοι εχουμε κανει διαφορα λαθη στα ξεκινηματα μας) αλλα την αναπαραγωγη ΤΙ ΤΗ ΘΕΣ? Ελπιζω σε μια λογικη (η εστω παραλογη) απαντηση
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και δεν ειχα δει το θεμα και τωρα ηρθε στην επιφανεια, να πω οτι χθες εμαθα πως κοπελα φιλου μου εχει μονομαχο 4+ χρονια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τζάμια: που και πόσο? | dimitris21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 70 | 01-08-20 04:37 |
Πόσο να ταΐζω?? | Zorba_The_Freak | Bettas | 10 | 15-03-09 02:24 |
Πόσο συχνά ανθίσουν? | alati | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 03-01-09 01:02 |
πόσο οικολογικό? | sira | Παραλία - Beach Bar | 4 | 24-02-07 01:31 |
Πόσο αλάτι? | andreasp | Ζωοτόκα | 14 | 23-11-05 22:26 |