|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παντως ΜΙΑ ΧΑΡΑ μου φαινεται!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απλα αμα εχει κατι τελειος διαφορετικο στο κεφαλι σου και οταν αρχισεισ να το φτιαχνεις βλεπεις οτι δεν βγαινει ουτε η γωνμια που ειχες φανταστει τον κορμο του ξυλου σε πιανει μια απογοητευση απο αυτην την αποψη
το συγκεκριμενο σετυρ ειναι χωρις σχεδιο οπως εκατσε
|
||||
|
||||
![]()
Αντε επιτέλους...
![]() Θα γίνει τέλειο και έτσι να το αφήσεις, η κοπέλα σου δεν έχει άδικο! Καλό είναι όμως να το παλέψεις μέχρι να σε ικανοποιεί και εσένα, τώρα που είναι αρχή και δεν το έχεις γεμίσει και με κανα γρασίδι. Τα ξύλα σου είναι πολύ ωραία, το μόνο που με προβληματίζει είναι οι διαφορετικών ειδών πέτρες. Δεν συμπλήρωσες την φόρμα όμως, να ξέρουμε τί φυτά κτλ έβαλες... Καλή συνέχεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε νασο εχω βαλει λιγο hc για να δω αμα πιασει για τις πετρες τι προβληματίζει ? την φορμα λεω να την συμπληρωσω οταν θα ειναι ετοιμο το ενυδρειο
thanks κριμα για το iwagumi
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο μπράβο!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά θα μου ταίριαζε καλύτερα αν ήταν όλες οι πέτρες απ'το ίδιο είδος. Θεωρώ οτι στην φύση δεν συναντάμε συχνά βράχους διαφόρων ειδών μαζί.
Πάντως τί να λέμε, το ενυδρείο σου σίγουρα είναι ανωτάτου επιπέδου.. Το hc το είδα και μου φάνηκε γνωστή φυσιογνωμία.. ![]() Thanks για το iwagumi, κάθε πράγμα στο καιρό του μου φαίνεται.. ![]() Καλή συνέχεια και πάλι και ενημέρωνέ μας συχνά! |
|
||||
|
||||
![]()
απο την επομενη εβδομαδα πιστευω να ολοκληρωθει καπως γιατι σκεφτομαι να το αφησω ετσι καμια βδομαδα να περασουν λιγο το σοκ τα φυτα και να παρουν τα πανω τους και μετα ισως να γινουν καποιες αλλαγες
δεν πειραζει ειμαι σιγουρος οτι θα το κανεις τελειο οταν γυρισεις απο την μαμα πατριδα
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!!!!
Μπραβο!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αστο οπως ειναι να φουντωσει και μετα θα δεις πιο ευκολα που πρεπει να αφαιρεσεις και που να προσθεσεις φυτα ολη η ουσια ειναι η διαδρομη μεχρη να φτασειες στο ζητουμενο ετσι μαθαινεις και τις απαιτησεις απο αυτο που εφτιαξες. ενα ψιλοκουρεματακι τη μοςς να αρχισει να παιρνει μορφη οι πετρες σου αν και διαφορετικες μου αρεσαν μην κανεις καμια διορθωση σαυτες μεχρη να μεγαλωσουν τα φυτα και ναδεις ποιες θα ειναι εμφανη και ποιες θα μισοκρυφτουν ημεσαια ριζα ειναι ολα τα λεφτα θα την ηθελα ενα κλικ αριστερα οχι πολυ τοσο οσο να δειξουν και η αλλες 2 τη μπροστα δεξια μου φαινεται οτι την αδικης με το στησιμο της λιγη μοςς στο χοντρο κλωναρι στη μεση θα την εκανε πιο ζωντανη εχει προδιαγραφες για πολυ ομορφο ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου! Αν και ειναι ακομα στην αρχη, δειχνει οτι αν ολα πανε καλα, θα γινει τελειο.
Εγω παντως δεν θα εβαζα γρασιδακι, τουλαχιστον οχι στο μεγαλυτερο μερος του βυθου, γιατι θα καλυπτε σιγα σιγα τις πετρες που εχεις να φαινονται ελαχιστα πανω απο το χαλικακι. Αυτες οι σχεδον θαμενες πετρες ειναι που κατα την γνωμη μου δινουν μια ιδιαιτεροτητα σο ενυδρειο σου. Φυσικα και τα ξυλα σου ειναι πολυ ομορφα. Περιμενω να δω πως θα εξελιχθει καθως περναν οι ημερες! Τι διαστασεις εχει το ενυδρειο;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
paco
στο δεξι κορμο θα μπει πελια οποτε και θα καλυφθει ολα τα φυτα ηταν στο προηγουμενο σετυρ και κλαδευτηκαν και μπηκαν σε αυτο γιαυτο και δεν το πειραζω για καμια βδομαδα ετσι ωστε να μεγαλωσουν οσο για τοκλικ αριστερα δεν γινεται για το ν λογο οτι ο μικρος χωρος που εχω αφησει ειναι για το stargrass απο αριστερα και απο δεξια του rotala οποτε σε 2 εβδομαδες δεν θα ειναι τοσο ασχημο οσο για τις μοος θα τις αφησω να μεγαλωσουν για να κουρεψω γιατι απο οτι ειδες ο κορμος θελει και αλλο ντυσιμο οι δεξιες ριζες θα φτιαχτουν οι τελικες θεσεις τους και θα αναδειχθουν οι java fern που ειναι γεματο απο πισω theodor72 φιλε μου για το hc δεν ειναι προβλημα γιατι αν παρει τα πανω θα κλαδευετε οπου θελω να παει οποτε θα προσπαθησω να το κρατησω ετσι και θελω να περασει και μεσα απο τις πετρες γιαυτον το λογο ειναι θαμενες με αυτον τον τροπο ακομα και να τις καλυψει απλα τις σηκωνω λιγο γιατι ειναι αρκετα μεγαλες απλα ειναι βαθια θαμενες
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια πρωτη γευση.... | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 60 | 18-05-09 17:03 |
Μια πρωτη γευση | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-03-09 04:38 |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |
πρωτη γεννα | inser | Malawi | 3 | 26-05-04 15:38 |