|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και ελπίζω να περάσατε καλά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η παρουσιαση ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!
Μπράβο στα παιδιά για τη φοβερη δουλειά που κάνανε και μπράβο και στον Πανο για τον ομορφο χώρο που βρήκε.. Ειμασταν πολυ τυχεροί που εγινε κατι τετοιο στην πόλη μας να μη το χάσει κανένας στις πολεις που θα ακολουθήσουν στο μέλλον..
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορούσατε να βάλετε το περιεχόμενο της παρουσίασης θα ήταν πολύ χρήσιμο
![]() Η Αλεξανδρούπολη έβαλε ψηλά τον πύχη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο η παρουσίαση περιελάμβανε ανάλυση όλων των μεγάλων βιοτόπων του κόσμου , αναπαραγωγές ψαριών , οδηγίες σωστού και λάθος στησίματος βιοτοπικών ενυδρείων και άλλα πολλά!Μαραθώνιος ολόκληρος!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είχε καμιά φωτογραφία από βιοτοπικά στημένα ενυδρεία ?
|
|
||||
|
||||
![]()
ειχε ειχε, αλλα δικια σου δεν ειδαμε!!!
![]() το σεμιναριο ειναι καταπληκτικο, και ειμαι πολυ χαρουμενος που ηρθε τοσος κοσμος και το παρακολουθησε!!! ελπιζω στη θεσσαλονικη να εχουμε το διπλασιο κοσμο, γιατι πραγματικα οποιος δεν ερθει θα χασει! Το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακοτατο, με μουσικη που σε ταξιδευει και αφηγηση που δε σε αφηνει να βαρεθεις, εντυπωσιαστηκα απο το πασαρισμα που γινεται απο ειδος σε ειδος. φωτογραφιες και βιντεο απο μενα λιγο αργοτερα αν προλαβω οταν γυρισουμε θεσσαλονικη ενδιαμεσα απο την αφιξη και την εναρξη του σεμιναριου θα ανεβασω 2 βιντεακια να δειτε ζωντανα το κοσμο. Σας περιμενουμε ολους στη Θεσσαλονικη !!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα να πω δεν ζηλευω....θα ημουν ψευτης
![]() Παντως μπραβο σας!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Είχε απο όλα Χρήστο , φωτό και videos!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά!!!!!!
Σήμερα είναι η σειρά μας στη Θεσσαλονίκη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως ρίχνω απίστευτα μεγάλο KH? | Synthercat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 29-01-11 13:16 |
μπραβο Αλεξανδρε | kanarini | Γαρίδες | 5 | 25-11-08 18:16 |