|
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχουν οντως αντάπτορες που κουμπώνουν πάνω σε ακροφύσια για Τ8 ώστε να δέχονται Τ5 λαμπες?
------------------------- πειρα σε 3 μεγαλα πετ σοπ της Αθηνα τηλ να ρωτησω, και μου ειπαν τελειως διαφορετικα πραγματα απο αυτα που ου ειπατε εδω... τους ειπα οτι θελω να αγορασω ακροφισια και blaster για να κανω την αλλαγη σε λαμπες Τ5 και μου λενε οτι δεν γινετε, δεν θα κανει για το καπαι μου και θα πρεπει να παρω αλλο φωτιστικο . τι ειναι αληθεια τελικα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ababapanos : 10-04-09 στις 18:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα φωτιστικό κοστίζει περισσότερο από μερικά ακροφύσια και μπάλαστ.
1) Οι λύσεις που θα σου προτείνουν τα παιδιά είναι δοκιμασμένες άρα δουλεύουν 2) Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου ή αν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει θα δεις οτι είναι πολύ εύκολο!
|
|||
|
|||
![]()
ειδα ενα ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ JUWEL HIGHLITE 120CM 54W στο waterin με 103 ευρω... το ξερετε? με Τ5 λαμπες ειναι? μηπως γνωριζετε πως εφαρμοζει? ειναι μονο για JUWEL ριο ενυδρεια 1.20 η και για αλλα οπως το δικο μου? το ριο ειναι 121cm , το δικο μου ειναι 120cm. θα κανει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου στην περιπτωση σου ειναι καλυτερα να παρεις ενα ετοιμο ballast με στεγανα ακροφυσια ( της arcadia ή της hagen ) και κοτσαρεις 2 λαμπιτσες πανευκολα. Το μαγαζι που ανεφερες ειχα δει πως ειχε κατι τετοια συστηματακια.
http://www.arcadia-uk.info/product.p...n=en&sub=&id=4
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσύ στερεώνεις τα ακροφύσια με κάποιο τρόπο στο καπάκι, όπως επίσης και το μπάλαστ (αν και αυτό είναι καλύτερα λόγω ζέστης να το βγάλεις έξω από το καπάκι) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για το αν κάνει δες μόνος σου μια και έχεις το ενυδρείο http://www.juwel-aquarium.de/en/high...t_units469.htm
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aνεμονες σε ενυδρειο χωρις σκιμερ,λαμπες Τ5,και κυκλοφοριτες | ababapanos | Κοράλλια | 15 | 13-04-09 17:00 |
Γνωμες για ενυδρειο Wave | ababapanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-04-09 19:33 |
Λαμπες σε ενυδρειο | parashos_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 05-01-08 12:41 |
ΛΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | DOGO | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-07 21:45 |
αλλαγη σχεδιων για ενυδρειο reef | deMetrIs | Reef | 65 | 15-06-07 11:10 |