|
|
||||
|
||||
![]()
Ίσα που φαίνεται αλλά είναι εκεί πιστέψτε με. Τώρα τι είναι δεν ξέρω...
Πασχάλη δεν αναφέρομαι στα breeding stars. (αυτό εννοείς?) Πείραξα "λίγο" την φωτογραφία για να το εντοπίσετε, με το μάτι φαίνεται καλύτερα, δυστυχώς δεν μπορώ να το αποτυπώσω καλύτερα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι πιθανό χτύπημα ή ...σκουλίκι.
Παρατηρησέτο και θα δούμε αν και πως θα εξελιχθεί.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το σημαδάκι αυτό έχει παρουσιαστεί τώρα? Αν δεις σε οποιανδήποτε περίπτωση ότι το σημάδι αυτό μεγαλώνει ή επεκτείνεται, ξαναβάλε φώτο. Πασχάλη, παρασιτικό σκουλίκι δεν είναι στα σίγουρα. Τώρα για χτύπημα, ίσως! Υπομονή και περιμένουμε!
|
|||
|
|||
![]()
...αλατακι σε προληπτικη δοσολογια (0,1%) πιστευω οτι μονο καλο θα εκανε...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη, τώρα εμφανίστηκε 100%
Είμαι στην φάση που τα παρατηρώ τα ψάρια και χαλαρώνω ![]() Πασχάλη παίζει να είναι και χτύπημα γιατί την τελευταία εβδομάδα κάνουν κάτι που δεν το έκαναν πριν. Την ώρα του ταΐσματος εκσφενδονίζονται προς τον βυθό και ο εν λόγω κύριος είναι πάντα απο κάτω, με αποτέλεσμα να τρίβεται με δύναμη στην άμμο απο την πλευρά που έχει την θαμπάδα. Αυτο το κανουν καθε φορα που ταιζω... Αλάτι θα προτιμούσα να μην βάλω αμέσως μιας και τα φυτά περνάνε ηδη "δύσκολες" ώρες με τα τσιμπίματα. Αυτό βεβαια ισχύει στην περίπτωση που την βγάζουμε και έτσι, γιατί διαφορετικά δεν με νοιάζει για τα φυτά. Μιχάλη σ' ευχαριστώ. Όποτε είμαστε stand by και ενημερώνω! Ευχαριστώ παιδιά! Πάντα βοηθάτε, να 'στε καλά. |
|
||||
|
||||
![]()
Το θαμπωμα δεν εχει φυγει, αλλα μαλλον μεγαλωνει. Πολυυυυ αργα, αλλα μεγαλωνει.
Φωτογραφια δεν νομιζω να οφελει, ισως βαλω ενα βιντεακι να φανει καλυτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε καμιά φωτογραφία φίλε. Εύχομαι να μην επαληθευτώ με την αρχική μου διάγνωση...
|
||||
|
||||
![]()
πω πω, δεν στεκονται πουθενα τα χρυσοψαρα λεμε!!!
![]() ![]() Eλπιζω να φαινεται κατι. (εχω ανεβασει επιτηδες την οξυτητα παραπανω μπας και ξεχωρισει λιγο το προβληματικο κομματι...) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρες από Ερμή.Είναι εντάξει? | xaftel | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 12-09-08 11:07 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |