|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, σαν να βλέπω fungus στο πλάι του ψαριού, ενώ τα αρχικά στίγματα δεν έχουν φύγει.
Να ξεκινήσω αλάτι? Θα έχουν κάποιο πρόβλημα τα φυτά μήπως? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Όσο για τα στίγματα, ήδη σου έχω πει ότι υπάρχουν δύο εκδοχές: Η πρώτη ότι είναι παλαιά καψήματα από άσχημες συνθήκες νερού πράγμα που απέκλησες, ή πρόκειται για αρχικά στάδια λεμφοκύστης, αρρώστια η οποία παίρνει πάρα πολύ καιρό να εξαπλωθεί, ειδικά αν υπάρχουν καλές συνθήκες. Μην προχωρήσεις ξανά σε οποιανδήποτε θεραπεία και μην ξεκινήσεις να ταλαιπωρείς το ψαράκι ξανά χωρίς λόγο.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξεκινάω τίποτα μην φοβάστε!
Απλώς ρωτάω να ξέρω και να προλάβω το οποιοδήποτε κακό. Φώτο θα βάλω, έχετε δίκιο. Οσο για τα στίγματα, απλά μου κάνει εντύπωση οτι είναι ακόμη εκεί. Μετρήσεις κάνω κάθε εβδομάδα, ολα καλά δείχνουν... ------------------------- ![]() ![]() ![]() Αυτή η τελευταία φώτο είναι απο επάνω, γιατί είναι κάπως δύσκολα να αποτυπωθεί και είναι και οτι τα ψάρια δεν στεκονται πουθενά! Μολις πας κοντά περιμενουν φαί... To βλέπετε καθόλου? είναι αυτή η θαμπή περιοχή πίσω και επάνω απο τα βράγχια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη clarck : 06-04-09 στις 17:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δε βλεπω τιποτα...
![]() να παω σε οφθαλμιατρο η δε βλεπετε και οι αλλοι??
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ βλέπω!
Βλέπω έναν αρσενικούλη να θέλει θηλυκούλη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ίσα που φαίνεται αλλά είναι εκεί πιστέψτε με. Τώρα τι είναι δεν ξέρω...
Πασχάλη δεν αναφέρομαι στα breeding stars. (αυτό εννοείς?) Πείραξα "λίγο" την φωτογραφία για να το εντοπίσετε, με το μάτι φαίνεται καλύτερα, δυστυχώς δεν μπορώ να το αποτυπώσω καλύτερα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι πιθανό χτύπημα ή ...σκουλίκι.
Παρατηρησέτο και θα δούμε αν και πως θα εξελιχθεί.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το σημαδάκι αυτό έχει παρουσιαστεί τώρα? Αν δεις σε οποιανδήποτε περίπτωση ότι το σημάδι αυτό μεγαλώνει ή επεκτείνεται, ξαναβάλε φώτο. Πασχάλη, παρασιτικό σκουλίκι δεν είναι στα σίγουρα. Τώρα για χτύπημα, ίσως! Υπομονή και περιμένουμε!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρες από Ερμή.Είναι εντάξει? | xaftel | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 12-09-08 11:07 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |