|
||||
|
||||
![]()
πανεξυπνη ρατσα οσο δουλεψεις μαζι της θα το παρεις με το παραπανω προσοχη!!!! δενεται πολυ με το αφεντικο του ο δικος μου οταν εφευγα χωρις να τον παρω μαζι μου 4 μερες δεν ετρωγε και την 5 σταματουσε το νερο. μην την αφησεις απο την αρχη να γαυγιζει για φασαρια αλλα σκυλια και να δαγκωνει για εκφοβισμο ολα τα μικρα σκυλια νιωθουν ανασφαλεια με το μεγεθος τους και αντιδρουν κατα αυτο τον τροπο. αν εξαιρεσεις αυτο το χουι απο οσα σκυλια ειχα μικρα και μεγαλα μου βγηκε το εξυπνοτερο με διαφορα. καλως συναγερμος παντα αληθεις. πολυ καλο με τα παιδια της οικογενειας. εχεις κανει πολυ καλη επιλογη και σου ευχομαι να περασεις καλα μαζι της. μια φωτο και απο τον δικο μου φατσα
![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξερει κανεις πως λενε το αφρικανικο γατοψαρο κουκος????? | mixalis24 | Tanganyika | 4 | 05-02-09 16:09 |
Να λεμε και τα καλα | s-vitzi | Malawi | 9 | 09-10-08 21:56 |
ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΟΥΝ | stelios_r | Αναπαραγωγή | 3 | 01-06-05 21:38 |
μοιαζει με κρεμμυδι...πως το λενε?..(crinum thaianum) | iraklis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-05-05 20:38 |