|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει μεγαλο δικιο ο clarck το επιπλο δενεται με την πλατη και με τα λιτρα που εχεις ειναι επικυνδινο χωρις αυτη
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικα και εχει δεθει η πλατη με μια επιπλεον πλατη
![]() Για το προβλημα με τον αραγωνιτη κανεις? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα μαλλον τελλειωσε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε καλο δρομο ειναι μολις οι καινουργιες πετρες πιασουν αλγη οπως οι παλιες.
Βλεπω ομως χρυσοψαρα (κοσμοπολιτικο κρυου νερου) μποτια (ασιας) και παπαγαλοψαρα (εργαστηριου) που δεν εχουν καμμια δουλεια σε ενα malawi. |
|
|||
|
|||
![]()
το χρυσοψαρο ηταν για το στρωσιμο και απο εβδομαδα φευγει, τα botia συντροφευουν τα μπουνα σε ολα τα ενυδρια μου (παρτο σαν μεριμνα για τα σαλιγκαρια). Τα εργαστηριου δυστηχως ειναι η προσωπικη πινελια του εργοδοτη μου που πληρωνει τα ενυδρεια που εχω στην δουλεια και οσο και αν διαφωνισα μαζι του για τους παπαγαλους αυτος στην αρχη βλεπεις με τον ενθουσιασμο του νεου εκανε το λαθος .Τα εχουμε γυρω στο 1.5 χρονο τα παπαγαλοψαρα μαζι με τα μπουνα και οσο περναει ο καιρος και οσο του σπαω τα νευρα να τα βγαλουμε τοσο σκυλιαζει και δεν με αφηνει να τα βγαλω.τι να κανουμε αργα η γρηγορα θα τα σκοτωσουν τα μπουνα η θα ψωφησουν λογο της χημειας του νερου(ελπιζω).
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κάποιοι λένε,λένε...αλλά.... ![]() Συγγνώμη που γίνομαι κακός αλλά εντάξει ο εργοδότης κάντον ότι θέλεις(το πολύ πολύ να σ' απολύσει)όμως τα ψαράκια τι σου φταίνε και τα βασανίζεις? |
|
|||
|
|||
![]()
Το λενε λενε δεν το καταλαβα για να ειμαι ειλικρινης .
Τωρα για τα καημενα τα ψαρακια που παιδευω αν εννοεις το χρυσοψαρο αυτο χαιρει ακρας υγειας και αυριο παει πισω στο pet shop . Τωρα οσον αφορα του "εργαστηριου" απλα δεν θα επρεπε να υπαρχουν και δεν μπορουν να υπαρχουν οσο και αν προσπαθησουν γιατι ο δημιουργος τους δεν τους εδωσε τα απαραιτητα εργαλεια αν με πιανεις ... |
|
||||
|
||||
![]()
Ok, δεν έπρεπε να υπάρχουν... Για ποιον λόγο ξέρεις? Γιατί βασανίζονται!
Και για να διορθώσεις το πρόβλημα είπες να τα βασανίσεις λίγο ακόμα? ![]() .... Στην τελική, πιο τίμιο θα ήταν να τους κάνεις ευθανασία από το να τα παιδεύεις!
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η επανάληψη "μήτηρ πάσης μαθήσεως".
Λέω εγώ τώρα (γιατί άλλοι τα έχουν πεί μερικές χιλιάδες φορές σ' αυτό το φόρουμ):
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοστατης προβλημα μεγαλο | tonisgr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 12-03-09 18:15 |
Θερμανση σε μεγαλο ενυδρειο - λυσεις? | PLUTON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 20-09-07 07:05 |
Μεγαλο προβλημα!! | tekenas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 07-08-07 10:04 |
μικρο-μεγαλο φιλτρο,λιγο-πολυ βιολογικο | goldmary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 16-02-05 10:26 |