|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δεν πειράζει για τα post... μαθένουμε και από αυτά...
Πώς θα ξεχωρίσω αν είναι ζευγάρι? με τα corys θα τα πάνε καλά? 120 λτ ΝΗ2=0 ΝΗ3=0 ΝΟ2=σήμερα πήρα το τεστ ΡΗ=8 αλλά προχτές στην αλλαγή έβαλα 20 λτ απεσταγμένο και κοιτάω για ph controler 26 η θερμοκρασία και εχω δύο ανούβιες και ενα ακόμα που δεν το ξέρω.... Αυτά πως τα βλέπετε? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη μπερδεύομαι ακόμα...
ΝΗ3/ΝΗ4=0 ΝΟ2 πήρα σήμερα και ΝΟ3 δεν έχω καθόλου... ![]() Δεν ξέρω καν τι είναι η συσκευή αντίστροφης οσμωσης... Πάω για ![]() ------------------------- Ένα λινκ σας παρακαλώ.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη medico : 26-03-09 στις 17:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/osmose.htm
τα περισσοτερα θεματα να ξερεις οτι εχουν αναλυθει και εδω οποτε η μηχανη αναζητησης θα σε βοηθησει πολυ...επισης πληθωρα θεματων αναλυονται στο σαιτ του κ. Τσαμη...
|
||||
|
||||
![]()
panos-alex/polis σε ευχαριστώ που ασχολήσε και sorry αν στα
![]() Μήπως μπορείς να μου πεις πόσο κάνει και που θα την βρω? είδα κάτι τιμές 400 και πάνω και με έπιασε το κεφάλι μου... |
|
||||
|
||||
![]()
και καποια πετσοπ διαθετουν και παραγγελια απο εξωτερικο μπορεις να κανεις....μπορεις να βαλεις και αγγελια οτι ζητας ΑΟ..
αυτες οι τιμες που ειδες δεν ειναι για εμας.. ![]() απο 60-70 ευρω μπορεις να βρεις -παιζουν και προσφορες καμια φορα......δες αυτη π.χ. http://www.aquaristic.net/shop.php/s...20190%20l_day/
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα μάλιστα!!!!
Θα ρωτήσω αύριο στο Ωκεανός που θα πάω για τα ψαράκια γιατί δεν έχω εμπειρία για αγορά από internet... Αγγελία? για μεταχειρισμένη? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ψαράκια να βάλω ???? | Roi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 34 | 12-03-09 11:20 |
τι να βάλω-βγάλω? | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 18-02-09 20:30 |
Να βάλω σαλιγκάρια? | supermanx | Σαλιγκάρια | 6 | 29-01-09 01:31 |
να βάλω CO2? | dim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 30-09-04 01:51 |