|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το δικο του ειναι απο οτι θυμάμαι
PH 7,6 GH 16 KH 10 |
|
||||
|
||||
![]()
αλατακι
|
|
|||
|
|||
![]()
..α, τωρα καταλαβα οτι πηγες εκει νερο και οι μετρησεις σου ηταν οι παραπανω,χρησιμοποιεις κατι (ριχνεις ζουμια,εχεις οσμωση)για να εχεις αυτες τις τιμες?ειναι οι τιμες του δικτυου σου αυτες?
Το Εllas που ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
λογικα πρεπει να ειναι του δικτυου(εκτος αν κανει αλλαγη με απιονισμενο-οσμωση οπως λεει ο Imaikl)
Παντος εγω γενικος ριχνω μια κουταλια αλατι σε καθε αλαγη που αυτο βοηθαει στο να αναιβει η σκληροτητα που τους αρεσει. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν ριχνω τιποτα ετσι ειναι το νερο του δικτυου μου. Θεσσαλονίκη ειμαι επανω ανω πόλη. @Ηλια ρίχνω και εγω αλατι με καθε αλλαγη(το ειπα στην αρχη) Αλλα μάλλον στο δικο μου το νερο δεν βοηθάει και πολυ. Τι τιμες εχεις εσυ? Μαλλον παιζει να εχουν συνηθίσει τα ψαρια σε σκληρό νερο του πετσοπα και το δικο μου δεν το δέχονται. Εκτος απο αλατι υπαρχει κατι άλλο που να ανεβαζει σκληροτητες? Κατι πηρε το ματι μου στον πετσοπα για ενα PH-KH plus ζουμακι κανει δουλεια να το παρω? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξαφνικοι θανατοι! | oscar1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 21-03-08 21:27 |
Ξαφνικοι θανατοι | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-02-08 00:26 |
Βοηθεια για guppy | ganisgr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 24-06-07 11:12 |
Ξαφνικοι θανατοι | IRENE | Ζωοτόκα | 11 | 14-11-06 00:19 |
Θανατοι Ξιφοφορων | pete_cy | Ζωοτόκα | 13 | 08-08-06 11:45 |