|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα τις 3 μερες συσκοτιση εως χθες. Το ενυδρειο ηταν πολυ καθαρο αλλα δυστυχως σημερα παρατηρησα οτι η BGA υπαρχει ακομα σε καποια σημεια και αρχιζει παλι να εξαπλωνεται. Βρηκα λοιπον Νεομυκινη και απο αυριο λεω να την αρχισω. Απο οτι ειδα στο 125lt θελει 250mg την ημερα για 6 μερες. Τα λεω καλα ή κανω λαθος ? Κατα την διαρκεια αυτων των ημερων πρεπει να αλλαζω νερα ? Υπαρχουν καποια ειδη που θα επρεπε να απομακρυνθουν απο το ενυδρειο (γαριδες π.χ) ? Τα φιλτρα απο οτι διαβασα τελικα δεν επηρεαζονται οποτε θα τα αφησω οπως εχουν. Καμμια συμβουλη ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ελπιζω να σε προλαβω !! Οχι Νεομυκινη, ειναι ευρεως φασματος και πρεπει να σκοτωνει και τα ωφελιμα βακτηρια...που σημαινει βιολογια ..τελος !
Ερυθρομυκινη λεγεται. |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να θέλω να πω το αντίθετο όσες φορές την έχω χρησιμοποιήσει δεν είχα ποτέ πρόβλημα βιολογίας.
Βέβαια από όσο γνωρίζω όντως είναι ευρέως φάσματος και λογικά θα έπρεπε να προκαλεί πρόβλημα και στα ωφέλιμα βακτήρια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη | lion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 20-04-08 20:40 |
Aλγη σε ενυδρειο malawi.... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 20-01-08 22:56 |
ΑΛΓΗ | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 29-12-07 02:08 |
Aλγη | Θανάσης | Φύκη -€“ ¶λγες | 8 | 20-10-06 20:28 |
ΑΛΓΗ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 29-06-04 12:56 |