|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι ο πρωτος που βλεπω να εχει αστερια
![]() καλη τυχη με το εξαποδαρο... |
|
||||
|
||||
![]()
Τιποτα ρε παιδια?? Επειδη ειναι ενας αστεριας??
Τεσπα δεν πτοουμαι, εβαλα δυο κοκκινες γαριδουλες σημερα, τις ψαρεψα με το που βραδιασε με μια αποχη που ειχα για το παλιο μου ενυδριο.. Μολις μπηκαν στο ενυδριακι αρχισαν να ψαχουλευουν τα παντα!! Τους εφτιαξα ενα σκιμμερακι το οποιο ομως θα δοκιμασω αυριο, αν παιξει θα ποσταρω αυτοματα φωτος και οδηγιες για το σκιμμερακι του φτωχου!! Τον κυκλοφοριτη τον αφισα στο τερμα και δεν ειδα να ενοχλει τις γαριδες η τον αστερια(παραμονο οταν εμπαιναν μπροστα του) και αυριο θα κανω μια αλλαγη νερου 30% |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω ιδέα απο αλμυρό νερό αλλα μου αρέσει πολύ η ιδέα του να έχεις αστερία μέσα... καλή φάση!
|
|
||||
|
||||
![]()
Synthercat σε ευχαριστω φιλαρακο!! Παιδια το σκιμμερακι δουλευει!! Το ποσταρω τωρα στο DIY!! Μεσα στο ενυδριακι υπαρχουν πλεον δυο γαριδες ο αστεριας και 3 σαλιγκαρακια, λαμβανοντας υποψιν το σκιμερακι και τον βραχο(2 κιλα περιπου) καθε ποτε αλλαγες και ποσο?? Ας με προσανατολισει καποιος εστω και στο περιπου..
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά στις αλλαγές σου και την συχνότητα αυτών θα πρέπει να σε προσανατολίσουν οι μετρήσεις σου!
Δες όμως και το θέμα του φωτισμού γιατί βλέπω τον βράχο να τα βλέπει σκούρα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Πασχαλη εχω βαλει μια 13αρα που ηταν στο 30αρι και λεει πανω τροπικαλ ριβερ και ενα λεντ 6 βαττ το οποιο δειχνει κοντα στους 13000κελβιν.(φανταζομαι για μεσογειακο 15 λιτρα ειναι αρκετα ε?)
Απλα ειχα βγαλει τη 13αρα γιατι δεν εβγαινε η φωτο με το κινητο.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
15 λιτρα μεσογειακο.... Και με ζωντανα μεσα. Μηπως το πας πολυ γρηγορα?
Ολα μαζι? Βραχος, γαριδες, αστεριας... Γενικα σε ενα τοσο μικρο ενυδρειο τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ δυσκολα ουτως η αλλως. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΣΤΕΡΙΑΣ | SPACE | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 27-12-08 22:58 |
Δικος μας αστεριας.Δικα μας σαλιγκαρια.Δικες μας ανεμωνες | alexx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 14-05-08 17:46 |
ΝΕΟΣ ΑΣΤΕΡΙΑΣ | NAVY | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-01-08 06:15 |
γιατι ο αστεριας???? | Vasilis | Αχινοί και λοιπά | 4 | 24-12-04 16:22 |