|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι ενυδριακη. για ενυδρια ειναι οι σιλικωνες που δεν διαλυουν χημικα μεσα στο νερο. εχουν και αλλες ιδιοτητες εκτος απο αυτην???
καθολου κοντρες. ειχω ενα ακριβως ιδιο χωρις κοντρες και δεν εχει προβλημα.... αλλα εχω αλλη σιλικονη εκει που ειναι δεν μπορει να εστιαση η μηχανη. οπωτε φωτογραφειες γιοκ.
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν γραφει για ενυδρειακη χρηση η σιλικονη πας οπωσδηποτε για διαλυση ενυδρειου κανενα ψαρακι που θα βαλεις μεσα δε θα ζησει. Απο τηναλλη δεν θα εμπιστευομουνα 250l στο σαλονι μου με φουσκαλες στις ενωσεις μονοδρομος .....διαλυση και ξανα απο την αρχη με ενυδρειακη σιλικονη
|
|
||||
|
||||
![]()
για περιπου 1.5χρονο ετρεχε το παλιο με χρυσοψαρα και χωρις ενυδριακη σιλικωνη. χωρις προβληματα.
ωραια αν υποθεσουμε οτι κατι θα βρω να κανω τα ψαρια, και καπος θα μαζεψω τα υλικα και το χωμα του πυθμενα και τα υπολυπα, ΟΠΩΣ ξεκολαει τοση σιλικωνη χωρις να σπασω τα τζαμια????
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε με μια χορδη κιθάρας,σιδερενια και κατα προτιμηση λεπτη(πχ μι ή σι).Δεν το εχω δοκιμάσει αλλα ένας φίλος που ασχολείται μου είπε οτι κανει δουλεια..
|
|
||||
|
||||
![]()
ξυραφακια τα αστορ τα παλια σκετο το πιανεις με μια πενσα και το κατεβαζεις ενδιαμεσα στις ενωσεις μετα καθαριζεις τα τζαμια με ξυραφι κεραμικης εστιας και οτι εχει μεινη με ασετον
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|