|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΠΟΜΠΑ.....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Μπραβο!!!
Το στησιμο,μου αρεσε παρα πολυ,ειναι super!!! Και ο κατοικος του ολα τα λεφτα.
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου μπραβο.Απο τα καλυτερα που εχω δει..και οχι μονο με χρυσοψαρα..οσο για τις vallisneria..ειμαι χαρουμενος πηγαν εκει που επρεπε..
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι είναι Παναγιώτη! Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. Ήρθαν κουτί! Και δεν τις πολυτσιμπάνε και τα ψάρια.
Το Echinodorus πχ, το έχουνε ριμάξει. georgarask, το φιλτράκι είναι μέσα απο την αρχή. Το αφαίρεσα για την φώτο. Το τέστ της σκληρότητας παίζει να το έχω κάνει και λάθος. Θα το επαναλάβω. thgparas & Andros, ευχαριστώ! Και οι καινούργιες μετρήσεις. ![]() ![]() ![]() Η νέα κάτοικος και roommate... ![]() ![]() (μπορούν αυτές οι δυο να μπούνε στο πρώτο πόστ?) |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω πως ισως ειναι το ποιο ομορφο χρυσοψαρο που εχουμε δει ...
ευγε !!!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Μπραβο!!! Τελειο ψαρακι φτου φτου!!!!!!σκορδα!!!! Να τα χαιρεσαι και να σου ζησουν!!!!
|
||||
|
||||
![]()
To ph με τις αλλαγες νερου (εχουν γινει 2 απο 54λιτρα η καθε μια) κατεβηκε στο 8
KH 11 GH 8 Τα υπολοιπα ειναι τα ιδια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το χρυσόψαρο ασπρίσε!! | costas_kumitsu | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 25-12-08 19:33 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |