|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αχ αυτό το χρυσόψαρο.......αχ βαχ τι έρωτας !!!
Σαν οπτασία είναι, σαν νεράιδα που άπλωσε τα πέπλα της πετώντας. ΥΓ Δεν είμαι καλά το ξέρω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο σου!!!!!
Θυμάμαι τον εαυτό μου πριν ερθω εδω σε τουτο το φορουμ. Ειχα 6 χρυσοψαρα σε 60 λιτρα και μετα απο 2 μηνες περιπου και πολυ διαβασμα εχω 4 σε 200 Λ. Και ειναι και τα 4 άρχοντες και το σημαντικότερο μου φυγαν οι τύψεις που ειχα απο την προηγουμενη τιρανεια. Ετσι και σε σενα αξίζουν πολλα μπραβο |
|
||||
|
||||
![]()
Clark αν ήσουν Θεσσαλονίκη να σου έδινα το δικό μου... δεν θα το το έδινα πουθενά αλλού μια και είναι το 1ο μου ψάρι. Είναι ίδιο με το δικό σου
|
|
||||
|
||||
![]()
ΣπυροΔ, σ'ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια στο αλλο μου ποστ και για την υποστιρηξη γενικα! Τα τεστ θα τα επαναλαβω, αλλα περιμενω να περασουν μερικες μερες για σιγουρια.
Halvas69, εισαι ζουρλος... . & - tonisgr, μας κοιτανε λιγο λοξα βεβαια (για τους απ'εξω λεω, καταστηματα κλπ...) αλλα τι χρυσοψαρα, τι δισκοι! Να τα χαιρομαστε ειναι το θεμα και να ειναι και αυτα χαρουμενα. Synthercat, σ' ευχαριστω και για την σκεψη και μονο!!! Ειναι ωραιο να ξερω οτι εχει αδελφακι! |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια για τη φροντίδα στο ψαράκι σου! Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω ένα σκούρο (μαύρο) φόντο θα το έκανε ακόμα πιο όμορφο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλο ενα καλο ενυδρειο με χρυσοψαρο(-α)!!!
Πολυ ωραιο και πιστευω στο μελλον θα γινει ακομα πιο καλο Φτιαξε λιγο τις πετρες ωστε να ειναι καπως σαν φαραγκι. Διαφασα οτι τους αρεσει να κολυμπουν αναμεσα στις πετρες.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου!
Χαίρομαι να βλέπω χρυσόψαρα με τετοιες.....ανεσεις ! ![]() Πολύ ομορφο αποτελεσμα.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
mikenuke & capetanakis, ευχαριστώ πολύ!
Το ενυδρείο κοντεύει μήνα και οι μετρήσεις είναι οι εξής: pH: 8 Γενική σκληρότητα (GH): 11 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 9 Αμμωνία (ΝΗ3): 0mg/l Νιτρώδη (ΝΟ2): <0.3mg/l Νιτρικά (ΝΟ3): 7mg/l Αλλαγές νερού: 60lt / εβδομάδα Φωτισμός 8 ωρες με τις Τ5 & 2~4ωρες με τα λευκα led. Θερμοκρασία: 24 Τα φυτά είναι αυτά που φαίνονται στην τελευταία φώτο (ποστ #37), δλδ 2 ρίζες Cryptocoryne Becketti & αρκετές ρίζες Vallisneria. Η ερώτηση είναι, θέλω λίπασμα? Αν ναι ποιο & πόσο? Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
σε κανα 2 μικρα ενυδρεια που εχω κρυπτο και αλλα ευκολα φυτα..δε λιπαινω καθολου...εδω και μηνες πανε μια χαρα...τα περιττωματα των ψαριων και τα υπολειματα τροφων επαρκουν...
βεβαια δεν εχεις πολλα ψαρια..(αν και τα χρυσοψαρα λερωνουν πολυ ) αλλα δεν εχεις και πολλα φυτα... θα συνιστουσα ειτε ενα γενικο λιπασμα σε μικροτερη απο τη συνιστομενη δοση μιας στις τοσες....η ακομη περισσοτερο να μη λιπανεις καθολου μεχρι να δεις οτι τα φυτα σου το ζητανε...αν το ζητησουν ποτε...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το χρυσόψαρο ασπρίσε!! | costas_kumitsu | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 25-12-08 19:33 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |