|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το χρυσοψαρο σου ειναι απο τα πιο τυχερα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια παιδιά. Φώτο, σύντομα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ χαιρομαι με την εξελιξη.
Ευχομαι να πανε ολα καλα. Το pH δεν ειναι καλο. Κατι δεν μου παει καλα με τη μετρηση σε σχεση με την ανθρακικη σκληροτητα δεν πρεπει να ειναι τοσο. Κανε διασταυρωση και με αλλο τεστ. Καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Αχ αυτό το χρυσόψαρο.......αχ βαχ τι έρωτας !!!
Σαν οπτασία είναι, σαν νεράιδα που άπλωσε τα πέπλα της πετώντας. ΥΓ Δεν είμαι καλά το ξέρω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο σου!!!!!
Θυμάμαι τον εαυτό μου πριν ερθω εδω σε τουτο το φορουμ. Ειχα 6 χρυσοψαρα σε 60 λιτρα και μετα απο 2 μηνες περιπου και πολυ διαβασμα εχω 4 σε 200 Λ. Και ειναι και τα 4 άρχοντες και το σημαντικότερο μου φυγαν οι τύψεις που ειχα απο την προηγουμενη τιρανεια. Ετσι και σε σενα αξίζουν πολλα μπραβο |
|
||||
|
||||
![]()
Clark αν ήσουν Θεσσαλονίκη να σου έδινα το δικό μου... δεν θα το το έδινα πουθενά αλλού μια και είναι το 1ο μου ψάρι. Είναι ίδιο με το δικό σου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το χρυσόψαρο ασπρίσε!! | costas_kumitsu | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 25-12-08 19:33 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |