|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
1ον: Το πετσοπ με κορόιδεψε: αυτά που μου έδωσε για silver hatchet τελικά είναι marbled hatchet. Μικρό το κακό βέβαια γιατί έχουν τις ίδιες απαιτήσεις και είναι από την ίδια περιοχή. 2ον: Ακολουθούν συνημένες φωτό από το ενυδρείο.
Για τους λάτρεις της φωτογραφίας τραβήχτηκαν με: Μηχανή Canon EOS 50 Φακό Canon EF 50mm και φίλτρο Hama close up +1 Ταχύτητα 20 (1/20 s) Διάφραγμα 2 Φιλμ Fuji superia ISO 200 Και εννοείται τρίποδο. Και ας έρθουν να μου πουν τίποτα οι οπαδοί της ψηφιακής... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα φαινεται πραγματικα η ομορφια του...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο φίλε μου, πολύ ωραίες φωτογραφίες.
Έχουνε μια "προσωπικότητα". Το μόνο που με φοβίζει είναι μήπως τα cory πληγώσουν τα μουστάκια τους στο χαλικάκι... |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό με προβλημάτιζε και εμένα (η αρχική σκέψη δεν περιλάμβανε cory). Το ένα από αυτά ήταν σε ενυδρείο με το ίδιο χαλίκι για 5 μήνες και δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Οπότε υποθέτω ότι είναι αρκετά λείο ώστε να μην τα τραυματίζει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πουν οτι δεν υπαρχει κανενας απολυτος λογος να τραβας με εγχρωμο φιλμ =ρ κατα τα αλλα ωραιο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο συνεχισε
![]() η συμβουλη που ηθελα να σου δωσω ειναι για τα hachet να προσεχεις στις αλλαγες το φρεσκο νερο να εχει σχεδον ιδια αν οχι ιδια θερμοκρασια γιατι ειναι πολυ ευαισθητα στις αποτομες αλλαγες θερμοκρασιας εγω την ειχα πατησει και ειχα χασει 3 ετσι
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την συμβουλή. Το νερό το ετοιμάζω από την προηγούμενη ημέρα και η θερμοκρασία του δωματίου μου είναι 24-25 βαθμούς (Τα πάντα για το χόμπυ!!!
![]() ------------------------- Μόλις προστέθηκε στο φίλτρο περίπου 100 γραμμάρια τύρφη και ενεργός άνθρακας αντί του μη-ενεργού. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hitman : 10-03-09 στις 22:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο φιλε!αυτο το χαλικακι ειναι πολυ στρογκυλο για να τραυματιζετε το cory. αυτο με το σκουρο νερο με ενδιαφερει πολυ τι παιζει μ αυτο. σαν τυρφη σε υγρο ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
Το BlackWater Aquatan εννοείς? Είναι ένα "ζουμί" της Sera το οποίο σκουραίνει το νερό και δεσμεύει τα βαρέα μέταλλα (κάτι που κάνει βέβαια και το αντιχλώριο). Δεν βλέπω κάποια άλλη πληροφορία στο μπουκαλάκι και δεν ξέρω αν το χρησιμοποιεί κάποιος άλλος εδώ μέσα. Αλλά ακολουθώντας τις συμβουλές του caverman έβαλα τα ξύλα χωρίς να τα πλύνω πολύ ώστε να χρωματίσουν το νερό, και σήμερα πρόσθεσα και λίγο τύρφη (η οποία μάλλον είναι καλύτερη λύση από τα "ζουμιά").
|
|
|||
|
|||
![]()
-Ειναι αντιχλωριο που χρωματιζει παροδικα το νερο.Το χρησιμοποιησα για καποια φεγγαρια και το μονο που εχω να πω ειανι οτι ο χρωματισμος που επιφερει ειναι μικρης διαρκειας.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τοποθεσία και παραμέτροι ποταμών Ν.Αμερικής | Genirous | Αμαζόνιος και περίχωρα | 4 | 09-05-11 10:50 |
40L Φυτεμένο Νότιας Αμερικής | alexinio | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 21 | 09-03-09 20:37 |
Βιοτοπικό Ν. Αμερικής | hitman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 7 | 05-03-09 13:02 |
Liolios + Filou (Palludarium Κεντρικής Αμερικής) | Liolios | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 15-01-07 15:50 |