|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λες? Δεν ξέρω το έχω αρκετό καιρό και δεν πάει και πολύ σε αντίθεση με ότι άλλο έχω μέσα γιαυτο προβληματίζομαι..και τώρα τελευταία τα καινούργια φύλλα που βγάζει είναι κάπως κατσαρά διαφορετικά από τα παλιά και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.aquatek.gr/plantdiseasegr.html
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ε?Καπου το ειχα δει παλια οτι η ελλειψη καλιου εχει αυτο το αποτελεσμα απλα επειδη ριχνω γενικα K2SO4 λεω δεν θανε αυτο..προφανως πρεπει να ριξω κιαλλο!ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ωραίο ενυδρείο με πραγματικά μερακλίδικο aquascaping!!!!!!!!!
Ελπίζω σύντομα να στρώσει και να καθαρίσεις από άλγες. Καλή συνέχεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο κι' απο μένα, κόσμημα είναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου φίλε lucky13, πολλά μπράβο!!!
![]() ![]() ![]() Και είμαι σίγουρος οτι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
---- Στην αριστερή πλευρα με τα πολλα φυτα ειναι οτι πρεπει για τα ψαρακια σου για να κρυφτουνε ---- Οσο για το αν θα κρυβει το φιλτρο ... λιγη υπομονή και το φιλτρο ουτε που θα φαινεται -εμενα τουλαχιστον ειναι τερας και δεν προλαβαινω να το κουρευω... ---- περιμενουμε με ανιπομονησια την επομενη παρουσιαση... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120λιτρα φυτεμένο(will be)... | Σπύρος Μ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 12-03-09 17:25 |
Παρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 10-03-09 19:08 |
Πρώτη παρουσίαση | chemical mac | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 19 | 03-11-08 11:11 |
Πρώτη παρουσίαση (ωχ...) | AlexandraT | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 21-04-08 14:54 |
Πρώτη παρουσίαση 250 λτ κοινωνικού | ChristosΒ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 25-04-07 19:48 |