|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα σαλιγκαρακια....
Και οι δυο τυποι ειναι πολυ συνηθισμενοι. |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι και τόσο επιθυμητά όμως μια και αυξάνονται χωρίς σταματημο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατ πανικοβαλεις τον κοσμο?
Δεν υπαρχει ενυδρειο με φυτα χωρις τετοια, οσο για την μεγαλη αυξηση τους, μονο αν ταιζεις παραπανω απο οσο πρεπει.. |
|
|||
|
|||
![]()
χμ... τελικά δεν έβγαλα ακόμα άκρη!
Ας το θέσω διαφορετικά ξέρει κανείς την ονομασία τους ώστε να ψάξω να διαβάσω; |
|
||||
|
||||
![]()
Για δες εδώ. Ίσως τα αναγνωρίσεις και μόνος σου και βρεις και τις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν.
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a/schnecke.htm http://www.tsamisaquarium.gr/Selides.../schnecke2.htm
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Και τα δυο συγκεκριμενα ειδη ειναι ευκολα στην αντιμετωπιση, αφου εχουν σχετικα ευθραυστο κελυφος και τα περιλαβαινουν οι κλοουν και αλλα σαλιγκαροφαγα ειδη μια χαρα.
Τα κωνικα ειναι δυσκολα που δε σπαει με τιποτα το κελυφος!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορείς να βάλεις clown Μιχάλη.
|
|||
|
|||
![]()
ψαξε για Physa fontinalis και Planorbis corneus. Tα εχω και τα 2 και κανουν μονο καλο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι ή δεν είναι??? | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-01-07 18:35 |
Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι!!! | mmbuna | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-01-05 01:29 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |