|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ φοτο θα ανεβασω στις 4,30 που θα παω σπιτι.
------------------------- υπαρχει περιπτωση να μην συνδεετε?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aris2 : 06-03-09 στις 13:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν υπαρχει, ειπα να ανεβασεις αν ηθελες να σου πουμε ακριβως τι λειτουργεια κανει το καθε pin με το χρωμα του καλωδιου για να μην τα μπερδεψεις σε περιπτωση που ηθελες να κανεις καποια πατεντα, αλλιως περιμενε να ερθει και ο controller και βαλτα πανω κατευθειαν!! (το μπλε, το ξεχωριστο βυσματακι μαλλον, δεν χρησιμοποιειται απο τον controller σου!) βλεποντας το καλυτερα, ενημερωτικα, τα ανεμηστιρακια 5 και 6 δεν θα λειτουργουν στην επιλογη των 5 βολτ χωρις δευτερο τροφοδοτικο... Αν και ειπες οτι θα βαλεις πανω 4 οποτε δεν θα εχεις προβλημα
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ μολις παω σπιτι κατεβαζω φοτο.και κατι αλλο τα ανεμιστιρακια γραφουν 0,13Α και πηρα τεσσαρα με ενα μετασχηματιστη 1Α ειμαι οκ?
|
||||
|
||||
![]()
εγω γιατι ακομα το βλεπω πεταμενα λεφτα αν ο σχηματιστης εχει επιλογη στα volt?αντι για 12 τα δουλευεις στα 3-6-9 οσο θες εσυ και μειωνεις το θορυβο τοσο απλο
|
||||
|
||||
![]()
ειπαμε gadget
|
||||
|
||||
![]()
Ανετος!! 520mA απο τα ανεμιστηρακια αντε και 150mA απο τον controller... Δεν θα εχεις κανενα προβλημα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
να και οι φοτο.το κιτρινο που?
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μου μια φωτο με το μεσαιο βυσμα με τις εξοχες πρως τα πανω ωστε να φενονται τα καλωδια, λογικα ειναι το μονο που θα χρησιμοποιησεις, το κιτρινο νομιζω υπαρχει και σε αυτο. Υπαρχει δευτερο για να μπει στην μητρικη και να βλεπεις και απο εκει τις στροφες του
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph controller | iliastra | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 05-03-09 18:32 |
Ph controller | jimfytakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 01-01-08 18:15 |
ph controller | nikman | Λοιπός εξοπλισμός | 6 | 10-10-07 21:00 |
controller | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 35 | 26-06-07 08:53 |
Time controller | Genirous | Λοιπός εξοπλισμός | 9 | 10-04-07 22:27 |