|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατί το νάιλον σακί από το πετσόπα,είναι πιο καθαρό??εγώ θυμάμαι όταν έπλενα το χαλίκι για να το βάλω στην γιάλα,έβγαζε (χόρτα-ξυλα-μέχρι και καπάκι)που σημαίνει ότι η εταιρία δεν βρόντησε να το πλύνει.... η μόλυνση τον θαλασσών είναι μονο στην ελλάδα.???
|
||||
|
||||
![]()
οποιος θελει δωρεαν εισαγωγη απο σιφνο απο παραλιες που πας μονο με βαρκα
![]() το μαγαζι εχει:αμμο λεπτη,αμμο χοντρη,χαλικακι ψιλο,περτες.βραχια και πολλα πολλα κοχυλια μονο που δεν μπορω να παρω πολλες παραγγελιες λογο του οτι εχω μικρο αμαξι |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ το κουράσαμε τελικά.
Αν δεν μπορούμε να αιτιολογήσουμε τις απόψεις μας, τουλάχιστον μην επιμένουμε γιατί αντί να βοηθήσει, μπερδεύει περισσότερο. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9177 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως στο δικό μου έχω πάρει άμμο από παραλία και δεν είχα κανένα πρόβλημα (εννοείται πως την καθάρισα πολύ καλά). Ο Netblues έχει απόλυτο δίκιο... Τωρά για σένα που λές ότι δεν κάνει θα σε παρακαλούσα να μας εξηγήσεις το γιατί!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι όντος το κουράσαμε κ βλέπω οτι δεν τελειώνει γιατί ότι κ να πω δίνω "τροφή" σε μερικούς να πουν τα δικα τους(καλή ώρα),αν επηρέασα κάποιους sory,εγω πάντως δεν θα αλλάξω γνώμη στην γνώση μου πάνω στο θέμα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ είμαστε ένα φόρουμ ανταλλαγής απόψεων και αυτό που κάνουμε είναι να ανταλλάσσουμε απόψεις αν θέλεις λοιπόν καλό είναι να μας πεις που στηρίζεις την αποψή σου γιατί δεν το έχεις πει.
Δεν χρειάζεται να αρπαζόμαστε! Μπορούμε και ήρεμα...γιατί ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
|
|||
|
|||
![]()
Ενα επιχειρημα, ενα, δεν μας ειπες ομως, κι αμα λες διαβαστε κανα βιβλιο δεν ειναι σωστο και να παραπεμπεις σε καποιο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας από που προέρχεται αυτή η γνώση! Στήριξε την άποψη σου με επιχειρήματα. Εσύ μας την παρουσιάζεις λές και είναι αξίωμα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μουχλιασμενος αραγωνιτης | Nikos! | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 8 | 23-11-08 08:41 |