|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λειτουργικά αφού θα βάλεις και άλλες πέτρες θα είσαι πολύ καλά. Προσπάθησε μόνο να φτιάξεις σπηλιές και περάσματα με διαστάσεις κατάλληλες για το τελικό μέγεθος των ψαριών.
Αισθητικά θα έλεγα να δημιουργήσεις κάποια διαφοροποίηση στο ύψος για να μην είναι "μονοκόμματο" και να βάλεις και λίγη πρασινάδα. Μπράβο και καλή συνέχεια στη προσπάθεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Από ότι διαβάζω βαλισνέρια και ανούμπια αντέχουν. Εγώ πάντως θα δοκιμάσω να βάλω στο δικό μου στην επόμενη αλλαγή νερού για να σπάσει λίγο η "νταμαρίλα"
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο 45 κιλα πετρες ακομη .
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικο νταμαρι!!!
![]() ομως θα συμφωνησω πως λιγη ανομοιομορφια περισσοτερη οσον αφορα τις πετρες θα το εκανε να δειχνει ΤΕΛΕΙΟ!!
|
||||
|
||||
![]()
φιλε και εγω θα συμφωνησω με τον πανο οτι με περισοτερη ομοιομορφια στιστο ρωταω πετρες θα εδειχνε ακομη πιο ομορφο.αληθεια τι κιχλιδες θα βαλεις??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- καπως καλυτερα το πρωι θα βγαλω και το εμπλαστρο και θα ειμαι οκ.αλλωστε ειμαι και σκληρο καρυδι.πηγες γαι παραγαδι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aris2 : 04-03-09 στις 22:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα ρωτησω κατι ασχετο.....
Πως παει η μεση ? ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi for ever | chris7gtir | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 08-01-09 21:29 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
180λιτρα malawi | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 17 | 29-06-08 10:39 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
60 L MALAWI ?? | ginodim | Malawi | 4 | 08-03-07 17:12 |