|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες οτι το νερό από τις 3 πρώτες ώρες το πέταξες τι εννοείς?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
έκανα λάθος? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σωστά το έκανες λέει για τα πρώτα γαλόνια.
|
|||
|
|||
![]()
πόσο καιρό πρέπει να περιμένω για να βάλω το δεύτερο ψαράκι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.reefkeeping.com/issues/su...filtration.php
Natural filtration αν πας λεει.Παιζει να εχουμε και καποιο σχετικο αρθρο εδω στο φορουμ κανε μια αναζητηση. Απο οτι βλεπω το ενυδρειο ειναι που λεμε πλατη φιλτρο.Ωραιο. Τωρα Υαλοβαμβακα εγω δεν χρησιμοποιω.Εχω ομως και αν δω τιποτα σκουπιδακια βαζω για κανα 2 μερες και μετα το πεταω. Σε καινουργια ενυδρεια οπως το δικο σου( ποσο καιρο λειτουργει ; ) βαζουμε λιγο παραπανω ανθρακα και αντιφωσφορο και τα αλλαζουμε σε πιο τακτα διαστηματα για να μην γεμισουμε αλγες κτλ....σιγα σιγα ομως θα βρεις καθε ποτε πρεπει. Με την εξατμηση τη κανεις;Βαζεις με το χερι η εχεις αυτοματη αναπληρωση;Ειναι πολυ βασικο να κρατας τις παραμετρους σταθερα εχεις refractometer; Πολυ καλο που επεσε το NO2 τρωει το ψαρακι ολα καλα; Τωρα για δευτερο ψαρακι λιγο δυσκολο.Αν το ενυδρειο δεν ειναι στρωμενο λιγο δυσκολο γιατι σε ενα στρωμενο ενυδρειο δεν θα σου ανεβαζε NO2 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
την αλατότητα την μετράω με refractometer από αυτά που λειτουργούν με άνωση (15 ευρώ) το ψαράκι ανέκαθεν έτρωγε, αρκεί να δει την τροφή! όταν την ρίχνω εκεί που συνήθως στέκεται το ψαράκι (95% του χρόνου είναι μακρυά από τον βράχο στις μπροστινές γωνίες του ενυδρείου) την παρασέρνει το νερό και συνήθως καταλήγει στο δοχείο πίσω που έχω το σκιμμερ. Οπότε τώρα κλείνω για λίγο τις αντλίες ώσπου να το ταίσω. Από το πετ σοπ που ψωνίζω μου είπαν ότι θα μπορέσω να προσθέσω δεύτερο ψάρι σε καμιά εβδομαδα από τώρα άμα είναι συνεχώς στο 0 το ΝΟ2. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Η γνωμη μου ειναι να περιμενεις να στρωσει το ενυδρειο. Ποσο καιρο δουλευει; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tetra Fungistop. οδηγίες? | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-09-06 14:04 |
Tetra Co2 Οδηγίες χρήσης | PascM | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-04-06 23:16 |
Οδηγίες χρήσεως για Tetra Analyset | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-03-06 23:03 |
Παρακαλώ για οδηγίες μαιευτικής | 3leon | Malawi | 8 | 02-02-05 09:12 |