|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ειναι αληθινα.ειναι ειδος καρχαρια που μεγαλωνει πολυ?
ο τυπος που το εχει φτιαξει εχει εργοστασιο κατασκευης ενυδρειων εδω στην Αθηνα,το λεω αυτο μηπως καποιος ενδιαφερεται. Ο κυλινδρος πρεπει να εχει διαμετρο πανω απο 2 μετρα τουλαχιστον και το υψος πρεπει να ειναι γυρο στο μετρο.πως υπολογιζουμε το εμβαδο για να μαθουμε τα λιτρα? |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς φωτισμό δεν μπορώ να ξέρω τι έχει κάνει ώστε να ζούν τα κοράλια
![]() Ο καρχαρίας αυτός μπορεί να φτάσει τα 2 μέτρα http://www.fishbase.org/Summary/Spec...ary.php?id=877
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το εμβαδό είναι 3,14 επι ακτίνα τετράγωνο...
|
||||
|
||||
![]() Σωστά! Αλλά εγώ λέω ότι οι διαστάσεις είναι μικρότερες και τα λίτρα γύρω στα 1500. Κώστα όταν ξαναπάς κράτα και μία μεζούρα να μας πεις ακριβώς Α, και τον κατασκευαστή αν ξέρεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι πρόσφατα στημένο? Να υποθέσω ότι έχει στηθεί για να προσελκύσει κοινό και όχι για να λειτουργεί διότι εφόσον τα κοράλλια είναι αληθινά χωρίς φως σε λίγες μέρες θα είναι νεκρά.
|
||||
|
||||
![]()
απλα τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Oχι γι αυτο το ψαρι ομως.
Τοσα θαλασσινα ειδη υπαρχουν που θα ηταν μια χαρα σε αυτο το τανκ, αλλα ο καρχαριας αποτελει αξιοθεατο και για κακη του τυχη ειναι καταδικασμενος να γυρναει γυρω γυρω σαν γαιτανακι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από την άλλη υπάρχει και η άποψη ο,τι το ενυδρείο και το ψάρι είναι καθαρά διακοσμητικό είδος!
Επομένως αυτός που το φτιάχνει το φτιάχνει για να του αρέσει... αν προχωρήσουμε τον παραλληλισμό θα φτάσουμε ίσως μέχρι και την οικολογική καταστροφή κλπ.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
επειδη ετυχε να ειμαι εκει εχθες τα κοραλια ειναι ολα ψευτικα απλα στον πατο και περιμετρικα τις κεντρικης υπερχειλησεις εχει ζωντανο βραχο
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειτε οτι σε τετοιες περιπτωσεις ΠΡΕΠΕΙ να λεμε τους καφρους που κανουν τετοια πραγματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
να φωναξουμε και την greenpeace?Ηρεμηστε ρε σεις...
![]() ![]() ![]() Το ενυδρειο θα το βρειτε εδω... http://www.copacopanapark.com ειναι στην κεντρικη εισοδο του παρκου μολις μπενεις για να τον βλεπουν ολοι Παντως ειναι σωστοι...εχουν βαλει ταμπελα''μην χτηπατε το τζαμι ο καρχαριας βρισκεται σε κατασταση εγγληματισμου-προσαρμογης"!!!!!!!!!!!! ![]() μολις προσαρμαστει βαρατε ολοι!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Heiko Bleher στην Αθηνα!!! | NIDAL | Δίσκοι | 0 | 15-11-07 20:49 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |
Που μπορω να βρω κιχλιδες στην Αθηνα | O Souidos | Malawi | 2 | 01-11-05 10:13 |
πηγα μια βολτα στην αθηνα | faxkosit | Δίσκοι | 7 | 13-07-04 17:56 |