|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
E πέστο ότι από κάπου τα έμαθες. Σ'ευχαριστούμε.
|
||||
|
||||
![]()
ε δωσε στο λαο τη γνωση να δουμε αν τελικα κανει η οχι...πες μας που το εμαθες πως εισαι σιγουρος για την αμμο σε ολη την ελλεδα και αν κινδυνευουν τα ψαρια μας
|
|
||||
|
||||
![]()
πες μας ποιος το εμαθε...... δωσε γνωση στο λαο.....
Να ξερουμε να μην "κάνετε τεχνικές που γινόταν πριν 15 χρονια!!" |
|
|||
|
|||
![]()
Εδω και δεκαετιες τα πιο πολλα ενυδρεια με ψαρια απαιτησεων σκληρου νερου (λιμνες αφρικης ζωοτοκα κλπ) ολων των διαστασεων και απο χομπιστες απειρους εως ΠΟΛΥ διαβασμενους και πεπειραμενους λειτουργουν με αμμο μαζεμενη απο παραλιες της Ελλαδας χωρις κανενα προβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
μηπως ειναι υπερβολη να καθισω να βρασω 20 κιλα αμμο? αν απλα την ξεπλυνω με νερο δεν θα ειμαι ενταξει?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατί το νάιλον σακί από το πετσόπα,είναι πιο καθαρό??εγώ θυμάμαι όταν έπλενα το χαλίκι για να το βάλω στην γιάλα,έβγαζε (χόρτα-ξυλα-μέχρι και καπάκι)που σημαίνει ότι η εταιρία δεν βρόντησε να το πλύνει.... η μόλυνση τον θαλασσών είναι μονο στην ελλάδα.???
|
||||
|
||||
![]()
οποιος θελει δωρεαν εισαγωγη απο σιφνο απο παραλιες που πας μονο με βαρκα
![]() το μαγαζι εχει:αμμο λεπτη,αμμο χοντρη,χαλικακι ψιλο,περτες.βραχια και πολλα πολλα κοχυλια μονο που δεν μπορω να παρω πολλες παραγγελιες λογο του οτι εχω μικρο αμαξι |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ το κουράσαμε τελικά.
Αν δεν μπορούμε να αιτιολογήσουμε τις απόψεις μας, τουλάχιστον μην επιμένουμε γιατί αντί να βοηθήσει, μπερδεύει περισσότερο. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9177 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- αποψη σου
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη demka27 : 04-03-09 στις 02:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε τι έχουμε πάθει!
Η άποψη του netblues είναι σύμφωνη με αρκετών χομπιστών, γιατί δεν αιτιολογείς την δική σου?
|
||||
|
||||
![]()
άσχετα απο μερικούς που κάνουν τον έξυπνο κ ειναι εκτός θέματος με τον netblues συμφωνώ με το νερό διαφωνώ με την υγεία των ψαριών,δεν μπορώ να το πω ποιο απλά,και για της αιτιολογίες που λες γράφω ποιο πάνω φίλε μου.
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασα ξανά όλο το θέμα και ομολογώ οτι δεν βρήκα πουθενά να αιτιολογείς γιατί δεν κάνει η άμμο θαλάσσης από την Ελλάδα με τους περιορισμούς που ήδη έχουν αναφερθεί!
(καθαρή χωρίς πίσσες αποτσίγαρα κλπ).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μουχλιασμενος αραγωνιτης | Nikos! | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 8 | 23-11-08 08:41 |