|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως το ότι την έχει μόνο σε ένα σημείο και μάλιστα στην είσοδο του φίλτρου, εμένα μου κάνει περισσότερο για green thread που έχει μαζευτεί στο συγκεκριμένο σημείο. Μόλις πας να την πιάσεις γίνεται σκόνη και διαχέεται. Είμαι σίγουρος ότι κυκλοφορεί στο ενυδρείο σαν σωματίδια μόνο που ο φιλώτας δεν τα δίνει σημασία. Έτσιλοιπόν μαζεύονται στην στενή είσοδο του φίλτρου και δημιουργούν αυτό το αποτέλεσμα. Σε ένα νταμαρίσιο ενυδρείο δεν ξέρω τι λύση θα μπορούσα να προτείνω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω σε ενα ενυδρειο μου υποφερω απο cladophora....το ξεστησα.....αφαιρεσα οση μπορεσα με το χερι και εβαλα επιπλεον χαλικι για να θαψω -αν ειχε απομεινει την αλγη- και να "πεθανει" χωρις φως.....
βλεπω οτι αρχισε να ξαναεμφανιζεται σε μερικα σημεια.... ![]() ειναι σαν αυτη που εχεις φιλωτα..κι εγω πιστευω οτι ειναι cladophora και να ξερεις πως η 3ημερη συσκοτιση και διπλασια δοση εξελ μονο φυτα καταφερε να μου χαλασει....οποτε καλυτερα μη το δοκιμασεις... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πράσινη τριχοειδής άλγη ? | Minakki | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-11-08 18:29 |
Τριχοειδής άλγη | xontros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 20-03-08 14:48 |
Πράσινη άλγη στα τζάμια.. | vassilis23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 05-04-07 13:20 |
Πράσινη άλγη... | daukalion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-06-05 19:14 |
Τριχοειδής άλγη | Gandalf72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 16-03-05 12:44 |