|
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε καταληγω σε elliwel για να ελεγχω και τα ανεμηστηρακια.... 40 euro ο elliwel, 30 euro o τιτανιου συν το αισθητηρα. Ο αισθητηρας τι κοστος εχει πανω κατω και που μπορω να τον προμηθευτω? Φιλε Tricky ποιος κοντρολερ ειναι ιδανικος για το θερμαντηρα και τα ανεμηστηρακια γιατι στο μαγαζι που αναφερεις εχει τον 972-973-974-902-905
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ο επσεμ ειναι αυτος που εχει την ανιπροσωπια εδω στην αθηνα ε?
ΕΨΕΜ Α.Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 139 ΤΗΛ. 210 34.51.001-34.53.641-34.53.176 |
|
||||
|
||||
![]()
Yes!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ok Tricky thanks
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να προσθέσω και εγώ οτι μετά την αλλαγή του jagger 100 που παρουσίασε το συγκεκριμένο πρόβλημα υγρασίας μετά απο ένα χρόνο, πήρα επίσης jagger 150 W και επίσης έπαθε το ίδιο μέσα σε δύο μήνες. Τί να πώ, αρχίζω να αναθεωρώ τις απόψεις μου περί jagger.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν αρχίσουν όλοι να ψάχνονται με τους Jager να πω ότι εάν το επάνω μέρος τους το έχουμε εκτός νερού είναι σχεδόν αδύνατο να παρουσιαστεί το πρόβλημα.
Παράθεση:
...στις περισσότερες περιπτώσεις ή υπερθέρμανση στο σημείο που το γυαλί ενώνεται με το πλαστικό χαλάει την στεγανοποίηση με αποτέλεσμα να εμφανίσει υγρασία μέσα. Τα παραπάνω τα αναφέρω για να θυμίσω ότι πρέπει να τηρούνται και οι οδηγίες του κατασκευαστή. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο θερμαντηρας της juwel βρισκοταν καθετα μεσα στο εσωτερικο φιλτρο της juwel . Οταν χαλασε και τον αντικατεστησα με τον αντιστοιχο σε watt της jager, δεν χωρουσε μεσα στο φιλτρο στην αντιστοιχη θεση που ηταν ο juwel (για δεκατα του χιλιοστου).Ετσι τον jager τον εβαλα εξωτερικα απο το φιλτρο καθετα.Οσο για την σταθμη του νερου..., παντα ηταν στο σημαδι που αναφερει ο θερμαντηρας στο πανω μερος του. Ολα ηταν και ειναι ακομα προβλεπωμενα μεχρι να τα "φτυσει"¨τελειως... Οποτε τιποτα δεν δικαιολογει την σημερινη του κατασταση!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα S.O.S. | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 01-07-08 01:46 |
προβλημα | glefas | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 23-02-08 22:33 |
Αγορα εξ.φιλτρου και θερμαντικου σωματος | parashos_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 30-12-07 17:20 |
Προβλημα!!! | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-06 20:08 |
προβλημα | dim | Bettas | 8 | 31-03-06 00:02 |