|
|
||||
|
||||
![]()
με τα φυτα οχι δεν τα πανε καλα και τον βυθο θα στον σκαβουν συνεχεια για να κανουν φωλεια εκτος και αν τους βαλεις κανα κεραμιδακι στον βυθο αλλα και παλι καποια στιγμη θα αλλαξουν φωλεια!
ειναι ανθεκτικα και θα γεννανε σχεδον καθε εβδομαδα και αν τους παρεις τα μωρα θα γεννησουν καπακια και αλλα.....και αλλα...και θα πηγαινει ετσι η δουλεια ειναι ανθεκτικα σε ολες τις θερμοκρασιες και τις σκληροτητες σε ποιες συνθηκες ειναι ευτιχισμενα θα το δεις εδω www.tsamisaquariums.gr εχω και ροζ και ζεμπρε αν θες σου δινω οσα θες! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και δεν μπορω να τα σταματησω να γεννανε αληθεια σου λεω ! ασε που μου πιανουν ενα 40 λι και ενα 120 λι ενυδρειο! |
|
||||
|
||||
![]()
ασχετο αλλα εχω και ενα ενυδρειο με δισκους φυτεμενο και ετοιμαζω παρουσιαση για το ρεεφακι μου 60 λιτρα παρακαλω!
αυτο το 120 λιτρο ξερεις πως το λιμπιζομαι η για γεννηστρα για τα δισκακια μου η ενα βιοτοπικο με ραμιρεζακια δεν μπορεις να φανταστεις!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πφφφ μπερδευτηκα....
δεν ξερω απλα μου αρεσαν αρκετα.... τεσπα κατσε να στρωσει το ενυδρειο και θα δω τι θα βαλω.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν βρεις κατι που να σε γεμιζει αισθητικα στο γλυκο(αν και πιστευω θα βρεις ομορφοτερα ψαρια απο αυτα που κοιταζες)ριξα και μια ματια απο τα αλατια...
|
|
|||
|
|||
![]()
πωωω και θα τρελαθω στις γεννες???
![]() ![]() ![]() ------------------------- ασε τα αλατια δεν με τρελαινουν και τοσο..... ![]() ![]() ![]() ![]() μου αρεσουν τα σκαλαρια αλλα δεν κανουν για το ενυδρειο μου, τα γκαπι δεν με τρελαινουν και τοσο..... αυτα τα ασπρα μου αρεσαν... αλλα αμα ειναι να μ κανουν το ενυδρειο ανω κατω να μην μπορω να βαλω φυτα αστο.... εντωμεταξυ αυτα τα ψαρια τι ψαρια ειναι του βυθου??? εννοω σε ποιο διαστωμα κινουνται...??? ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tazkorinthos : 23-02-09 στις 20:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτα? | panoscorfu | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 02-01-09 23:12 |
καλησπερα τι μπορει να ειναι αυτα??? | panoscorfu | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 17 | 26-12-08 01:54 |
Μαύρα στίγματα-Τι ειναι αυτα?? | Andros | Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας | 13 | 13-07-08 13:25 |
τι ψαρια ειναι αυτα? | sarpijk | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-10-07 11:35 |