|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μικρο το ενυδρειο φιλε μου ... δεν ξερω αν θα σε ανταμειψει (το ιδιο θα σου ελεγα αν ηθελες να κανεις τροπικο fish only αυτων των λιτρων)
Αναλυτικα , χρειαζεσαι οτι χρειαζεται ενα τροπικο θαλασσινο ενυδρειο.Υπαρχουν πολλα ποστ οπου μπορεις να δεις τι εξοπλισμος απαιτειται. Απο κει και περα , βουτας στη θαλασσα ? Νερο για αλλαγες θα παιρνεις απο τη θαλασσα ή θα φτιαχνεις συνθετικο ?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα , το κοστος ειναι ιδιο με το τροπικο ...γλυτωνεις αμμο/βραχο/ψαρια και αλλα ζωντανα εφοσον τα μαζεψεις μονος σου.Ο βραχος να ειναι πορωδης και ελαφρυς (ζωντανη τραγανα κλπ) και ολα μαζεμενα απο καθαρη θαλασσα / παραλια
Ο εξοπλισμος διαφερει (προελευση , μαρκα , καινουργιο ή μεταχειρισμενο κλπ) Χοντρικα : 1. κυκλοφορια : 40 - 150 ευρω 2. σκιμερ : 80 - 200 ευρω 3. chiller : 300 - 500 ευρω 4. φιλτρο : 50- 100 ευρω Σε φωτισα , ε ? ![]() Η αρχη μου πλεον , οταν καποιος ρωταει ποσο κοστιζει ενα ενυδρειο , ειναι να του λεω ''Ποσα δινεις ?'' ![]() Πολλα ενυδρεια διαλυονται εντος διετιας ενω ξεκινησαν με πανακριβο,καινουργιο εξοπλισμο ο οποιος παει στα αζητητα ή πωλειται σε εξευτελιστικες τιμες ως second hand...εχω περασει και απο κει ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεσογειακό ή reef | Χαρης Χ. | Μεσογειακό | 8 | 17-03-08 09:58 |
Μεσογειακό, 3500 lit., Σ Π Ε Υ Σ Α Τ Ε...! | safi | Μεσογειακό | 9 | 01-07-06 12:30 |
Μεσογειακό ενυδρείο -help | bakogiannisd | Μεσογειακό | 2 | 19-12-05 11:44 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |