|
||||
|
||||
περιεργος αστακος
χθες πηρα εναν αστακο ειναι καπως μπλε μπορειτε να μου δειξετε καμια φοτο του και πος τον λενε?φοτο δν μπορω να τραβηξω γιατι χαλασε το κινητο μου.
|
|||
|
|||
Κοιτα εδω, πιθανον να εχεις τον ιδιο
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29718 |
|
||||
|
||||
ενοουσα τον αγορασα και τον εβαλα σε ενα 50λ ενυδρειο.
------------------------- επισις οταν ξυπνυσα το πρωι τρομαξα!!!ειδα την ουρα του μονομαχου φαγομενη!!!!!!!!!μπορει να το εκανε ο αστακος?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zissis : 23-02-09 στις 11:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Μας δουλευεις?
|
|
||||
|
||||
γιατι σας δουλευω?
|
|||
|
|||
Μπαααααα .
|
|
|||
|
|||
Δεν είναι δυνατόν!
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα.Δεν νομίζω ότι ο φίλος μας μας δουλεύει απλά προφανώς δεν διάβασε πριν αγοράσει...
Φίλε μου δυστυχώς την έκατσες που λένε....2 επιλογές έχεις...1)διώχνεις τον αστακό ή 2) του φτιάχνεις ένα ενυδρειάκι για την πάρτη του μιας και θα σου κάνει τον μονομάχο σουσι αν μεινει εκει... |
|
||||
|
||||
η πετσοπινα οταν τον αγορασα μου ειπαι πως δν ειναι αγριως και τα λοιπα.τωρα καταντοσε ο ψαρις μου ετσι και δν μπορω να τον βλεπω με κωμενη ουρα ετι και αλιως μαλον σε 3-4 μερες θα με αφησει, ετσι?
|
||||
|
||||
ο αστακος δεν ειναι γαριδα να μπορει να μεινει σε ενυδρειακι.τωρα αν τον βαεις μαζι με οποιοδηποτε ψαρι τι να πω μαλλον κατιι δεν παει καλα
|
|
|||
|
|||
Aν βγάλεις τον αστακό θα ξαναμεγαλώσει η ουρά του μονομάχου σου , αν όχι θα μεγαλώσει η "κοιλιά" του αστακού....
|
|
||||
|
||||
η ουρα του μονομαχου ειναι πολυ φαγομενη.η τσιμπια που τον εκανε εφτασε μεχριτο δερμα του.τους εχω σε 50 λιτρο.
|
||||
|
||||
ok!αυριο θα παω να παρω ενα 10 λιτρο ενυδρειο για τον μονομαχο.τι αλλο ψαρι-ασπονδυλο παει με τον αστακο?
|
|||
|
|||
Τιποτα.
|
|
|||
|
|||
Τρομερο οτι ακομα και τωρα θελεις να βαλεις ψαρι με τον αστακο.
|
|
||||
|
||||
Βασικά θες και μεγαλύτερο ενυδρείο για τον αστακό.
|
|
||||
|
||||
φιλε zissis ειχα και εγω ενα διαστημα 2 αστακους στα 300 λιτρα και εχουν φοβερη αναπτυξη στους δυο μηνες ειχε κανει τρεις φορες εκδηση και ειχε γινει πανω απο 10 εκατοστα.οταν βραδιαζε εβγαινε παγανια και ετρωγε απο πλαστικα φυτα μεχρι πετρες τα παντα.θελει ενα ενα ενυδρειο μονος του η με ενα θυληκο το οποιο θα τα πανε καλα μονο σε περιοδο αναπαραγωγης τις υπολοιπες θα πιανονται δαγκανα με δαγκανα και ο αδυναμος οπισθοχωρει.
|
||||
|
||||
τωρα που ειδα το φυτο μου του ελειπε ενα ολοκλυρο φυλο.πω πω τι επαθα τελικα ειναι ενα δυσκολο ψαρι πρως την φιλια.
|
||||
|
||||
helloooooo εδω ελλαδα?ο αστακος δεν ειναι ψαρι.ειδες πως συμπεριφερεται στη φυση?διαβασες τι λεει ο κοσμος παραπανω?δεν συβιωνει.ειναι παρτακιας.γυρνα το ζωντανο πισω να βρει καμια καλυτερη τυχη
|
|
||||
|
||||
σε λιγο καιρο θα λειπει ολοκληρο το φυτο.δεν κατατασεται στα ψαρια αλλα στα ασπονδυλα.παντως αν τον κρατησεις και τον παρατηρεις εχει πολλα να δωσει σαν ειδος.εγω αναγκαστικα τους εδωσα γιατι εβαλα οσκαρ και λιγο ηθελε μεχρι να καταφερο να τους πιασω το ενα να γινει μακαριτης.
|
||||
|
||||
εχω διαβασει καπου οτι εφαγε ενα ολοκλυρο πλαστικο φυτο, μα τρωνε πλαστικο?
|
|||
|
|||
Κατ΄εξοχην Σοβαρα τωρα, αν θες να τον κρατησεις , μονο σε ενυδρειο με πετρες, ξυλα και αμμο. Ουτε φυτα ουτε ψαρια και τουλαχιστον 60 λιτρα για την παρτη του...αλλιως επιστροφη και παρε κατι αλλο.
|
|
||||
|
||||
οκ απ αυτη τη στιμη ολας μεταφερω τον μονομαχο στο 10 λιτρο που σας ειπα πως θα παρω χθες αντε καλη μου τυχη με τον τερατουλη
|
|||
|
|||
Αφου αποφασισες να τον κρατησεις , φτιαξε του μερικες κρυψωνες με πετρες και κλεισε καλα το καπακι γιατι δραπετευει πιο ευκολα κι απ τον Παλαιοκωστα
|
|
||||
|
||||
Οταν λες "περιεργος" αστακος, εννοεις οτι εχει περιεργη γευση? ή ειναι περιεργος και ρωταει συνεχεια διαφορα?
|
||||
|
||||
μπορει καποιος να μου δωσει ιστοσελιδες στα ελληνικα για τους αστακους?
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αστακος | tolis_1234 | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 15 | 23-02-09 12:31 |
Aστακος | Enas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 21-08-08 23:05 |
ΑΣΤΑΚΟΣ | MEGADOM | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 5 | 24-07-08 08:43 |
SOS αστακος | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 28-02-07 15:15 |