|
|
|||
|
|||
![]()
-Γεια σου και καλως ορισες
![]() Καλα θα ηταν να μας ελεγες ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου καθως επισης τι φιλτρα εβαλες αλλα και πως εκανες το στρωσιμο.
|
|||
|
|||
![]()
περιπου 55 λιτρα ειναι, Juwel και εβαλα τα κλασικα σφουγγαρακια, ιδια με τα δικα του, για μηχανικο καθαρισμο, υαλοβαμβακα, ή κατι που μοιαζει με βαμβακι, το πηρα σε pet shop, μακαρονια και βιολογικες καλλιεργειες sera nitrivec ακολουθωντας κατα γραμμα τις οδηγιες. το εστρωσα για καμποσο καιρο με το πρωτο χρυσοψαρο. μου ειπε το παιδι στο pet shop να βαλω το χρυσοψαρο που ειναι σκληρο ψαρι, ωστε να αναπτυχθουν οι καλλιεργειες απο το αζωτο των ουρων του...
|
|
|||
|
|||
![]()
-Καποιες μετρησεις σε αμωνια,νιτρικα,νιτρωδη θα ευκολυναν την κατασταση πιστευω...
-Ειναι δυσκολο να χασεις ψαρια απο ick,πιθανοτατα κατι αλλο συμβαινει, γνωμη μου κανε τακτικες αλλαγες νερου στην ιδια θερμοκρασια με αντιχλωριο. Υ.γ αν μπορεις βαλε καμια φωτο του ψαρη
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχως, αυτο το χρυσοψαρο ειναι λευκο, οποτε στην φωτογραφια δε φαινεται τιποτα...
απο τις ασθενειες που βρηκα μονο αυτη ταιριαζει φαινοτυπικα... |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ????
pH: KH: GH: ΝΗ3 (αμμωνια): ΝΟ2(νιτρώδη): ΝΟ3(νιτρικά): |
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω κανει καθολου μετρησεις... δεν εχω καν ταινιες μετρητικες... αλλα η εικονα ειναι σαν Ικ: τρωγεται πρωτα το πανω πτερυγιο, μετα βγαζει τα λευκα στιγματα και μετα το πισω πτερυγριο αρχιζει να χανεται, και μενουν μονο τα "νευρα" του πτερυγιου... το ψαρι μενει στην επιφανεια και παει κοντα στο φιλτρο. χανει την ελαστικοτητα του, αναπνεει βαρια και σβηνει...
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη, όπως το περγράφεις ακούγεται σαν fin/tail rot. Κάνε ένα ψάξιμο. Συνήθως "ενοχοποιούνται" οι κακές συνθήκες νερού ή/και το στρές.
Χρειάζεσαι μετρήσεις ΝΗ3/ΝΗ4, ΝΟ2 και ΝΟ3 άμεσα... Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξύλινο πάτωμα | libra | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 07-01-09 16:25 |
μάλλον άλγη | dizio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 11-06-08 20:15 |
μάλλον παρεξήγηση!! | amerikanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 44 | 20-03-08 18:40 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |
Μάλλον γεννητούρια | ksaderfos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 09-09-04 16:17 |