|
|
||||
|
||||
![]()
Απο πού τις έβγαλες?
Για πολύ βάρος τις βλέπω δεν ξέρω εσύ τις έχεις στα χέρια σου.
|
||||
|
||||
![]()
απο βουνο ειναι και εχουν πολλους πορους και τρυπες θα την σπασω βεβαια δεν θα βαλω ολο αυτο το κοματι!
αλλα θα κανει η θα εχω προβλημα? |
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να την καθαρίσεις καλά μα πάρα πολύ καλά!
Μην έχει τίποτα πάνω και με την εισαγωγή της στο ενυδρείο σου δημιουργήσει προβλήματα. Προσωπικά δεν έχω ρισκάρει ποτέ κάτι τέτοιο στο θαλασσινό μου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() αλλα ακομα το σκεφτομαι βασικα λεω να αγορασω νεκρο βραχο και να τον προσαρμωσω με αφρο πελιαιρεθανης, αλλα εδω στην κορινθο οχι νεκρο βραχο δεν εχουν αλλα ισως να μην ξερουν καν τι ειναι αυτο! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γνωμη μου ειναι να μην τον βαλεις.οσο και να τον βρασεις.ο βραχος ειναι ενα απο τα βασικοτερα κομματια της βιολογιας του ενυδρειου σου.και μια μετρα χωρις καθολου πορους αναπτυσει βιολογια το θεμα δεν ειναι αυτο.θα σου προτεινα τα παραατω για φθηνο βραχο βασης απο 3ευρω και φυσικα κανενα ταξιδακι σε καποιο φιλο που πουλαει ο ιδιος βραχο
http://intmarinefish.com/ http://stores.ebay.com/Marco-live-base-Rocks |
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτο ειναι ζωντανος ετσι?
ειναι αξιοπιστοι αυτοι οι πωλητες? ευχασριστω πολυ παντως για τα λινκς! ------------------------- σε ποιον φιλο? αν θελεις στειλε μου details! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavaigi : 18-02-09 στις 17:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αυτος πως το κανει; | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 05-10-07 20:47 |
Αυτοσχέδιο σφουγγάρι | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 23-05-07 12:54 |
Βελτιστη θεση αυτοσχεδιου spraybar | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-03-07 17:24 |
τι οργανισμος ειναι αυτος? | Vasilis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 18-05-05 16:27 |