|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα περιμενεις λιγο καιρο να βγαλει νεα φυλλα, κι οταν θαχει βγαλει μερικα, κοψε κοντα στη ριζα ολα τα μεγαλα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Thanks Φιλε μου |
|
||||
|
||||
![]()
εδω θα ηθελα να πω την εμπειρια μου με τις βελισνεριες τουλαχιστον στα ειδη γιγαντεα και νατανς.....κοβω τα φυλλα στη σταθμη του νερου και δε χαλανε....παραμενουν πρασινα και το φυτο συνεχιζει την αναπτυξη και τον πολλαπλασιασμο του....φυσικα δε μιλαω για προσωρινη κατασταση....οσο καιρο τις ειχα παντα αυτο εκανα και δε μου χαλασε καποιο φυτο...
ισως ομως δεν ισχυει για ολα τα ειδη... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δε μπορω να σε παροτρυνω...αν θελεις παιρνεις το ρισκο και το κανεις...εγω κατεθεσα απλα τη δικη μου εμπειρια με τα φυτα αυτα....δε σημαινει ομως οτι ειναι και κανονας...
|
|||
|
|||
![]()
-Στις gigantea μου συμβαινει το ιδιο.Μαλιστα καθε μηνα κοβοντας τα φυλλα στo υψος της επιφανειας του νερου το φυτο μαλλον "ζοριζεται" και αναγκαζεται να πεταξει, και καινουρια φυλλα αλλα και νεα runners.
![]() Στις spirallis ομως σαπιζει το υπολοιπο φυλλο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα δοκιμάσω μια μονο ριζα για να δω τι θα γινει.
Δεν γινετε αλλιώς το φυτο εχει πολυ γρηγορη ανάπτυξη και θα αρχησει να βγαινει απο εξω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως αν θέλουμε πιο φυσικό αποτέλεσμα και να μην μοιάζει το φυτό με πράσο , εφαρμόζουμε αυτό που είπε παραπάνω ο Τόλης . Οι λόγοι που μας οδηγούν στην ψαλιδιά είναι συνήθως δύο : ή δεν θέλουμε να βρέξουμε τα χέρια μας ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|