|
Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω βαρεθει να ψαχνω...τετοιο ειδος δε βρησκω!λογικα ειναι καποιο ακακο bristleworms πληροφοριες εδω
http://www.wetwebmedia.com/polychaetes.htm http://www.reefkeeping.com/issues/2003-05/rs/index.php |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ειναι το διαπιστωσα.μου εκανε μεγαλη εντυπωση.τελικα μηπως να στελναμε τη φωτο σε κανενα κεντρο θαλασσιων ερευνων?μπορεσες να βρεις φωτο για ταυτοποιηση?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Αν ήταν κυνηγός, τότε θα έκανε τη ζημιά του και θα έφευγε από τον οργανισμό αφίνοντας πίσω του τα σημάδια του. Δε θα παρέμενε εκεί περισσότερο απ' όσο θα έπερνε το γεύμα του. Από τη στιγμή όμως που το βλέπεις να συμβιώνει καιρό τώρα και να μην εγκαταλείπει τον οργανισμό και χωρίς να τον στρεσάρει, θα πει ότι τον έχει σαν σπίτι του, το οποίο φροντίζει από άλλους ίσως επικίνδυνους παρίσακτους και σωματίδια. Ενώ παράλληλα εκτιμάει την ασφάλεια που του δίνει η στέγη αυτή. Κάποιες φορές μάλιστα οι οργανισμοί αυτοί υπερασπίζονται τις συμβιώσεις αυτές, ακόμα και με τη ζωή τους!
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. και εγω εχω την αποψη οτι δεν επρεπε να το βγαλω πλεον αλλα τι να κανεις οταν δεν ξερεις και δεν μπορεις να βρεις κατι που να βοηθηθεις. το κοραλι απο τοτε που εβγαλα το σκουλικι παει απο το κακο στο χειροτερο. Τελος παντων θα ξερω για την επομενη φορα. και ηταν και πολυ ομορφο σκουλικι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βραχος-κοραλι απο aquaristic | phaerimm | Λοιπός εξοπλισμός | 7 | 05-12-08 17:21 |
κοραλι που γυαλιζει!!!! | exetlaios | Παραλία - Beach Bar | 2 | 12-11-08 22:35 |
Οχι αλλο σκουλικι!! | bubble | Δίσκοι | 22 | 10-04-08 01:47 |
Σκουλικι;; help | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 21-11-07 10:55 |
Σκουλικι σε γκαπι και πλατι? sos. | bluefish | Ζωοτόκα | 5 | 17-01-06 16:11 |