|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για να τις φανε αν τυχον εχει στο μελλον
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() εεεεετσι! ![]() ------------------------- Ειναι να μου φερει ενας φιλος καμια 10 αρια σαλιγκαρακια, να τα βαλω? εχω και πρασινη και καφε αλγη και οπως φαινεται θα εχω απο ολες μεχρι μεγαλωσουν τα ψαρακια και να ανεβουν τα ΝΟ3 καποτε... και να ισορροπισουμε καπου... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sarevock : 17-02-09 στις 14:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα περα απο την πλακα αν στο ενυδρειο που εχεις εχεις τις απαραιτητες
συνθηκες για να συντηρησης το κελυφος τον σαλιγκαριων θα σου ελεγα να βαλεις γιατι ειναι και ομορφα πλασματακια εμενα μου αρεσουν πολυ προσωπικα αλλα μην τα βαλεις μονο και μονο για την αλγη κοιτα να βρεις τους λογους που εμφανιστηκε γιατι παντα θα υπαρχει αλγη σε ενα οικοσυστημα που λεγεται ενυδρειο π.χ η spot στις πιο πολλες περιπτωσεις ειναι λογο μην σωστη αναλογια νιτρικων-φωσφορικων και ουτε καθε εξης και ολες τις αλγες και τα σαλιγκαρακια που θα βαλεις πρεπει να διαβασεις τις διατροφικες τους συνηθειες και να μην τα αφησεις να τρωνε μονο την αλγη που μπορει να εχεις τωρα σε περισεια οταν δεν θα εχεις?? τι θα τρωνε οποτε ειναι σαν ολα τα υπολοιπα πλασματα που μπορει να εχουμε σε ενα ενυδρειο θελουν και το μαρουλακι τους και τα υπολοιματα τροφων που θα εχεις και τις αλγες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλλιεργεια αλγης ! | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 12-12-08 16:37 |
Ζιτηση Αλγης | alexx | Φύκη -€“ ¶λγες | 3 | 10-11-08 08:40 |
ειδος αλγης | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 22-10-07 13:40 |
Αντιμετωπηση αλγης | Steve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-07-07 15:11 |
ιχνη αλγης | alfacom | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-07-04 16:31 |