|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσον αφορά για το άλλο, ειλικρινά δεν ξέρω τί να πω..... Στο RIO 180 που έχω με Τ5 High Lite, βγάζοντας την μία λάμπα, η άλλη δουλεύει κανονικά. Στο RIO 400, επίσηςμε Τ5 High Lite, δεν δουλέυει με μία μόνο λάμπα. Τί να πω; Όσον αφορά την στεγανοποίηση, εγώ χρησιμοποίησα χειρουργικά γάντια: Έκοψα με ψαλίδι τις "θήκες" για 2 απο τα μεγάλα δάχτυλα του χεριού, οποτε δημιουργήθηκαν 2 "καπότες" (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό!!!). Τις εφάρμοσα πάνω απο τα ντουί (τα κάλυψα) και δεν περνάει τίποτα. Η ίδια δουλειά και ίσως πιο εύκολα γίνεται και με προφυλακτικό (ναι καλά ακούσατε!!) αφού βέβαια πλυθεί καλά για να φύγουν τα λιπαντικά κλπ. Βέβαια, σε αυτήν την περίπτωση δεν ξέρω "τί παίζει" με την αντοχή του
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοχυλι φωτιστικο | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 05-12-08 21:13 |
φωτιστικο...πως? | stavaigi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-10-08 20:19 |
Φωτιστικο HQI | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-04-08 23:56 |
Μπορω να πετυχω ανατολη-δυση σε φωτιστικο της juwel? | Stelios_Rjk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 28-11-07 20:03 |