|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά τα ζητάω έτσι? Δηλαδή "κατεψυγμένα αρτέμια"? Αν είναι να πάρω κι απ' αυτά να τα αλλάζω όπως λες. Δίκιο έχεις!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές τις κοκκινίλες στην ουρά τις είχε?? ή τώρα παρουσιάστηκαν??
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω τις είχε από πριν. Τις παρατήρησα κι εγώ. Δε φαίνονται για ασθένεια. Ούτε αιμάτωμα... Βέβαια δεν είμαι και σίγουρος. Επίσης όλες δεν είναι από την ίδια πλευρά, άλλες είναι από τη μία, άλλες από την άλλη, ενώ από την αντίθετη πλευρά τους το πτερύγιο του ψαριού φαίνεται κανονικά. Μεγαλώνουν μαζί με τα πτερύγιά του, και μερικές που είναι στις άκρες των πτερυγίων, γίνονται γαλάζιες σιγά σιγά. Δηλαδή ακολουθούν το φυσικό χρώμα του ψαριού. Θα πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο?
Υ.Γ. Θα προσπαθήσω να τραβήξω μια πιο κοντική και καθαρή φωτογραφία. Υ.Γ.2 Τα σημάδια είναι μόνο στα πτερύγια και όχι στο υπόλοιπο σώμα. Υ.Γ. 3 Βρήκα αυτό το σύνδεσμο. Παρόμοιο είναι και το δικό μου, μόνο που στις άκρες φαίνεται να γίνονται γαλάζια τα πτερύγια. http://bettysplendens.com/articles/p...articleid=1757 Υ.Γ. 4 Τελικά βρήκα ποιο έχω εγώ παιδιά. Είναι ακριβώς αυτό http://www.theaquariumwiki.com/Image...edalmation.jpg , δηλαδή Orange Dalmation VT. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφος να τον χαιρεσαι
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ, να 'σαι καλά. Ούτε εγώ ήξερα τι είναι αυτές οι βούλες... Και αν δε ρωτούσατε ακόμα δε θα το είχα ψάξει για να είμαι ειλικρινής.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου. Για να τον χαίρεσαι όμως, ελέγχους στο νερό και υγειηνή.
|
|||
|
|||
![]()
Το φροντίζω όσο καλύτερα μπορώ. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο κιτ για έλεγχο της χημικής σύστασης του νερού?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστος μονομάχος | nashty11 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 23-06-08 13:32 |
Άρρωστος δίσκος | Κόφινας | Δίσκοι | 11 | 21-02-08 14:57 |
Άρρωστος δίσκος; | anasios | Δίσκοι | 10 | 22-09-05 22:44 |
’ρρωστος Μονομάχος...Βοήθεια!! | michalis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-02-04 06:02 |
’ρρωστος Betta | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 22-12-02 16:57 |