|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έκανα ονομαστική κατάθεση την Δευτέρα και ακόμη δεν μπορώ να μπώ στο forum του συλλόγου . Τακτοποιήστετο please.
Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Για δοκίμασε τώρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα παρακαλέσω όσοι κάνουν κατάθεση μέσω alpha να στέλνουν και μαιλ στο info@aquarist.gr διότι η alpha αναβαθμίζει το site της και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δω τα ονόματα.
Ελπίζω να λήξει σύντομα το θέμα αυτό με την alpha. Ευχαριστώ
|
|||
|
|||
![]()
Έχω εγγραφεί στο Σύλλογο από τον Ιανουάριο, στη συνάντηση του GAB στη Θεσσαλονίκη, αλλά και εγώ δεν μπορώ να μπώ στον ιστοχώρο του. Στην προπάθεια να κάνω login δεν έχω κωδικό, και στην προσπάθεια να δημιουργήσω κωδικό (register), μου απαντάει ο server οτι το e-mail μου ήδη χρησιμοποιείται. Τι πρέπει να κάνω για να διορθωθεί το πρόβλημα;
Χαιρετώ Νίκος Ματζιούνης |
|
||||
|
||||
![]()
θα το μεταφερω, στον υπευθυνο, να δει τι συμβαινει.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Για δοκίμασε τώρα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά Φυτών μέσω Internet | giorgakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 25-08-07 02:08 |
αγορά μέσω internet?? | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 05-09-04 01:44 |