|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωπα παιδιά τωρα ανησυχησα!!!
![]() Ναι ειναι red eye Tetra!!! ![]() Υπάρχει πρόβλημα? Μα μας ειπαν απο το πετσοπάδικο....κανενα πρόβλημα... τι να κάνω? Οχι ο Χαψας μας!!!! ![]() (παρεπιπτόντως ειμαι γυναίκα..οποτε ίλη..οχι φίλος...χιχιχιχιχι) |
|
||||
|
||||
![]()
γιατί είστε κολλημένοι στο τζάμι; τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κινδυνεύει ο μονομάχος; αν έχεις τέτοιες ενδείξεις...αποφάσισε τι ψάρι θα κρατήσεις και πράξε ανάλογα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω red eye Tetra σε ένα ενυδρείο με πλάτυ και δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα σε αυτά.
Λένε ότι κάποιες φορές τα συγκεκριμένα ψαράκια είναι επιθετικά και τσιμπανε τα πτερύγια των άλλων ψαριών. αλλά όλα είναι σχετικά! ![]() Νομίζω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα αν και ο μονομάχος είναι καλύτερα να ζεί σε φυτεμένο ενυδρείο μόνος του καθότι και αυτός επιθετικός απο την φύση του. |
|
||||
|
||||
![]()
Είχαμε διαβάσει διάφορα...οτι ο μονομάχος παει μονος του και τα λοιπά....σε άλλα φορουμ μιλούσανε για ψαρακια ηρεμα και πράά χωρίς να διευκρινίζουν ποια ακριβώς όμως....
ο πετσοπας μας είπε λοιπόν πως αυτα τα μικρά που βάλαμε ειναι ακίνδυνα.... εγω όμως εχω επιφυλάξεις... διαβασα διάφορα για ψάρια που επιτίθενται στον μονομάχο και του τρώνε την ουρά...σε αυτην την κατηγορία ανηκουν και τα κοκκινοματικα???? και αν ναι...τα βγαζω και τα δωρίζω σημερα..... με τι αλλο να το βάλω...εχω καταμπερδευτεί.... απειλειται τωρα?? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω μην αγχώνεσαι τόσο .... be cool!
Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι, παρατήρησε τα 1 με 2 μέρες και αν δείς καυγαδάκια πηγαινε τα πίσω και κράτα τον μονομάχο η το αντίθετο. Αλλα εγώ που έχω αυτα τα ψαράκια διαπίστωσα ότι είναι ειρηνικά. |
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα της συμβιωσης του μονομαχου με αλλα ψαρια ποναει....κι αυτο γιατι ειναι ψαρια με απροσδιοριστο χαρακτηρα...
σιγουρα δεν τον βαζουμε με ψαρια που αρεσκονται να τσιμπουν πτερυγια (π.χ. τιγρακια) και οχι με ψαρια που μπορει να του θυμιζουν αλλον μονομαχο... (π.χ. γκαπυ)..απο εκει και περα...με μερικα "ηπιων τονων" ψαρακια μπορει ο συνδυασμος να πετυχει...η και οχι σε 54 λιτρα...μαλλον με προσεκτικη παρατηρηση θα ειναι αυτη που θα το καθορισει....παλια που ειχα κοκκινοματες δε μου ειχαν δειξει καθολου "υποπτη" συμπεριφορα.... παρατηρησε και πες μας... και καλως ηρθες!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι βρε παιδια τι να πω....απλα τρομάω στην σκεψη να ξυπνησω το πρωι και να δω τον μονομάχο μας να επιπλέει ή να του λείπει κομμάτι απο τα πτερύγια...απο αυτα τα κοκκινοματικα..
![]() δε μου λετε ..μιας και ετσι τα λεμε... αν ολα πάνε καλα.....να βαλω και αλλα ψαράκια?? (αν μεχρι τότε δεν εχω παθει κανα εγκεφαλικο(τρόπος του λέγειν) ) και αν ναι...κατατοτπίστε με ποια να βάλω ...γιατι δεν πορείτε να φανταστειτε και τι δεν μου είπαν.... εδω μου ειπαν ....βλαε γκάπυ.....ααααααανννεεεετταααα.... αλλοσ μου είπε... κακως πήρες ενυδρείο...εγω τα δικά μου σε ποτήρι σαμπανιας τα εχω.....και αλλα τοσα τετοια....σε Πετσοπάδικα...παντα!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστος μονομάχος? | nikhatzi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 15-02-09 22:44 |
Απορία για Μονομάχο..... | StelMex | Bettas | 17 | 29-12-08 16:02 |
Μονομάχοι Crowntail | Kotsos | Bettas | 2 | 01-10-07 14:06 |
Μονομάχοι | dream_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 22-08-07 08:03 |
μονομάχοι.... | silver | Bettas | 9 | 26-09-04 17:14 |