|
|
|||
|
|||
![]()
Έγινε, θα πάω σήμερα κιόλας να αγοράσω σκουλικάκι και να δω πως θα πάει. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα φιλε μου...περιμενουμε εξελιξεις με τον μονομαχο σου.....καλη συνεχεια
|
||||
|
||||
![]()
εγω του ριχνω αυτη την τροφη της τετρα και σκουλικακι (ξερο) η δεξια ειναι αυτο που εχει το κουτακι.
|
||||
|
||||
![]()
μετρησεις εχεις κανει τελευταια??
|
|||
|
|||
![]()
Μετρήσεις δεν έκανα ακόμα μιας και το ενυδρείο το έφτιαξα πριν 2 βδομάδες περίπου. Με την πρώτη ευκαιρία θα αγοράσω κιτ για μετρήσεις (πόσο κοστίζει περίπου?). Επίσης από έναν φίλο πήρα λίγο σκουλικάκι να δω αν αρέσει στον μονομάχο μου, και το λάτρεψε. Με την πρώτη ευκαιρία θα αγοράσω ένα κουτάκι να του δίνω. Η όρεξή του πάντως επανήλθε στο κανονικό. Επιπλέον, κυνηγά όλη μέρα το είδωλό του στο τζάμι (δημιουργείται "καθρέπτης" στη μία πλευρά του ενυδρείου), αυτό είναι φυσιολογικό? Γενικά τον βλέπω πολύ παιχνιδιάρη. Τέλος, επισυνάπτω και δύο φωτογραφίες του (αν και λίγο θολές) ώστε να δείτε αν είναι υγειής. Σας ευχαριστώ πολύ.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα του εδωσες την τροφη που σου ειπα?
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, σκουλικάκι του έδωσα και το τσάκισε! Έχω πάρει από έναν φίλο και έχω ακόμα, οπότε μόλις πάει να τελειώσει θα πάω να του πάρω ένα κουτάκι. Αυτό που μου άρεσε στο σκουλικάκι είναι ότι επιπλέον δεν μυρίζει άσχημα. Πολύ καλό!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστος μονομάχος | nashty11 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 23-06-08 13:32 |
¶ρρωστος δίσκος | Κόφινας | Δίσκοι | 11 | 21-02-08 14:57 |
¶ρρωστος δίσκος; | anasios | Δίσκοι | 10 | 22-09-05 22:44 |
Άρρωστος Μονομάχος...Βοήθεια!! | michalis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-02-04 06:02 |
Άρρωστος Betta | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 22-12-02 16:57 |