|
|
|||
|
|||
![]()
Θερμοστάτη δεν έχω, μιας και εκεί που έχω το ενυδρείο είναι γεμάτο μηχανήματα δίπλα που κρατάνε το νερό ζεστό. (δεν λέω να βράζει, εννοώ γύρω στους 25 π.χ.) Λες να δοκιμάσω άλλη τροφή μήπως και...?
|
|
||||
|
||||
![]()
α οκ ειναι οι θερμκρασια......δεν ξερω φιλαρακι...δοκιμασε μα δεν ειναι ακριβη ..πιστευω οτι ειναι καλητερη απο αυτη που του δινεις..ναο δοκιμσε
|
|||
|
|||
![]()
Εσύ δηλαδή τους ταΐζεις ξηρό σκουλικάκι? Αυτή που έχω είναι σε μορφή ξηρών κόκων και μάλιστα όταν μένει τροφή (διότι τον ταΐζω ένα-ένα) λερώνει και το ενυδρείο, δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος...
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ειναι αποξηραμενα σκουλικακια.....ε ειδες δεν ειναι καλη σου και δεν κανει να μενει φαει..πρεπει να του βαζεις τοσο οσο θα μπορεσει να το καταναλωσε μεσα σε 2 λεπτα....αλλιως εχει σαν αποτελεσμα να μενει τροφη και να ανεβαινουν επικινδινα τα νιτρικα κια ειναι κακο γαιτι μπορει να σο πεθανει αμα ανεβουν πολυ
|
|||
|
|||
![]()
Έγινε, θα πάω σήμερα κιόλας να αγοράσω σκουλικάκι και να δω πως θα πάει. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα φιλε μου...περιμενουμε εξελιξεις με τον μονομαχο σου.....καλη συνεχεια
|
||||
|
||||
![]()
εγω του ριχνω αυτη την τροφη της τετρα και σκουλικακι (ξερο) η δεξια ειναι αυτο που εχει το κουτακι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστος μονομάχος | nashty11 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 23-06-08 13:32 |
¶ρρωστος δίσκος | Κόφινας | Δίσκοι | 11 | 21-02-08 14:57 |
¶ρρωστος δίσκος; | anasios | Δίσκοι | 10 | 22-09-05 22:44 |
Άρρωστος Μονομάχος...Βοήθεια!! | michalis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-02-04 06:02 |
Άρρωστος Betta | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 22-12-02 16:57 |