|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως φετος η εκθεση εδειξε να εχει φθινουσα πορεια.
το γεγονος οτι οι μεγαλες εταιρεις του χωρου σνομπαραν την εκθεση,εχει να κανει με αυτους τους ''ανεγκεφαλους''επαγγελματιες στους οποιους εχετε ηδη αναφερθει(κακιστες πωλησεις λιανικης μονομαχων κλπ).σε οσες εκθεσεις γνωριζω,γινονται για χοντρικη,και την τελευταια μερα μπορουνε να πουλησουν και λιανικη.εδω εγινε το αντιθετο... δεν μπορει να ερχεσαι σε ενα πετ φεστιβαλ για να δεις απο κοντα τα ζωακια και γενικα το μελλον στο χομπι σου,και παραλληλα να βλεπεις διπλα σου τζακια !!!!! καμιναδες,ξηρους καρπους και ασημενια κοσμηματα..... ![]() εγω προσωπικα επισκεφτηκα την εκθεση παρασκευη πρωι,και μετα απο 15 λεπτα εφυγα αρων-αρων πολυ απογοητευμενος. οσο για τα ενυδρεια του συλλογου προσεγμενα οπως παντα αλλωστε,με μεγαλο θετικο τα +- ενυδρειακια,αλλα με μεγαλο αρνητικο κατα τη γνωμη μου τα τεραστια κοι του κυρ μιχαλη,τα οποια παλευανε να γυρισουν μεσα σε τοσο μικρο ενυδρειο ![]() κατα τα αλλα και κοσμακης περασε,και νομιζω οτι η εκθεση τουλαχιστον για το συλλογο πηγε καλα. για τους επαγγελματιες δεν το συζηταω.ισως ηδη σκεφτονται σοβαρα το να μην παρουν μερος στην επομενη.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αλλά μάλλον δεν ρώτησες να μάθεις. |
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι πως οταν ειδα το φιλτρο σκεφτηκα...."γιατι βαλανε το φιλτρο να παταει πανω στον κουβα??"...μετα αντιληφθηκα πως αυτο που νομιζα για φιλτρο ηταν μονο η αντλια....και ο τεραστιος κουβας ηταν το φιλτρο....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και το Χρωμα, που λες κιτρινο ηταν λογω του background. Μαλλον δεν πλησιασες πολυ!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
ναι και οι τραγικες φωτο που εβγαλα. ντροπη και αγανακτηση μπορουν να προκαλεσουν μονο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρατηρήσατε ένα ενυδρείο στο 2ο διάδρομο που είχε θαλασσινά ψαράκια μέσα και το ενυδρείο έμοιαζε πιό πολύ με το ενυδρείο με την ένδειξη λάθος στο περίπτερο του συλλόγου...?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λες να πίνουν κάτι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για να πω και εγω τη γνωμη μου μιας και ημουν πολλες μερες στην εκθεση , ηταν ΜΕΓΙΣΤΟ λαθος που βαλαμε τα Κοι .
Ασχετα με το αν δεν τους εφτανε ο χωρος δεν επρεπε να μπουν διοτι το 95% των ατομων που περναγε ετρεχε με τη μια σε αυτα λογω μεγεθους και στα αλλα που ηταν πανεμορφα και προαγουν το σωστο δεν εριχναν παρα μονο μια κλεφτη ματια . Το φανταστικο φυτεμενο , το βιοτοπικο με tropheus αλλα και τα υπολοιπα που ηταν επισης ωραια τζαμπα τα φτιαξαμε. Ο ασχετος θελει να βλεπει "καρχαριες" και εμεις τους το δωσαμε.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τι εννοείς για αποχή από "μεγάλες εταιρίες του χώρου" αλλά εγώ είδα αρκετές καθώς και σχεδόν όλων των εισαγωγέων ψαριών και ενυδρειακών προϊόντων από την Θεσσαλονίκη.
Για τα εκθέματα του καθενός δεν θα σχολιάσω...εξάλλου η άποψη του ΠΣΦΕ είναι σε όλους γνωστή και εκφράστηκε και μέσα από το περίπτερο μας. Ο κόσμος ήταν πολύς,(εκτός από αγρότες και κτηνοτρόφους) στο Pet Festival ήρθαν οικογένειες και μικρά παιδάκια που ήρθαν να δούνε από κοντά τα ζώα και τις παράλληλες εκδηλώσεις (σόου με άλογα και επιδείξεις με εκπαιδευμένα σκυλιά κλπ). Σχετικά με την ένσταση σου για τα Κόι ίσως δεν θα πρόσεξες το ταμπελάκι ακριβώς από πάνω το οποίο και έγραφε ότι τα Κόι ζούνε σε λίμνες και ΟΧΙ σε ενυδρεία καθώς και το ότι τα συγκεκριμένα ψάρια βρίσκονται στην έκθεση για λόγους επίδειξης. Επίσης το φίλτρο που υπήρχε από πίσω ήταν φίλτρο της ΕΗΕΙΜ για λίμνη που γυρίζει μερικούς τόνους νερού την ώρα με έτοιμη βιολογία. Νόμιζω ο δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης στα Κόι, Μιχάλης Τσοπανίδης γνωρίζει τα πράγματα πολύ καλά και είναι πιο ευαίσθητος από εσένα. |
|
||||
|
||||
![]()
το σταντ μας πιστευω οτι ηταν το πιο ομορφο και πιο εντυπωσιακο απο ολη την εκθεση πολλα ατομα με ενυδρεια η μη σταματουσαν για ωρα στο σταντ μας και ρωτουσαν πως θα μπορουσαν και αυτοι να εχουν ενα τετοιο αποτελεσμα. ολοι μας τους εξηγουσαμε αναλυτικα τον τροπο αναλογα με το τη ηθελαν να κανουν. εγω πρωσοπικα ημουνα ολες τις μερες και το καταευχαριστηθηκα και στο στησιμο αλλα και στις μερες τις εκθεσεως που η απολαυει μας ηταν τα μπραβο απο τους μεγαλους και ο μεγαλος ενθουσιασμος που απο τα παιδια ηταν φοβερα εντονος
|
|
||||
|
||||
![]()
Και έρχεται ένας παππούς δείχνοντας τα Κοι ερωτάει
-τρώγονται αυτά ? νόστιμα είναι ? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά και γω που πέρασα δεν έκατσα να συστηθώ και να σας γνωρίσω, sorry αλλα είχε πολύ κόσμο και ήσασταν απασχολήμένοι, επρεπε να φύγω λόγο εξεταστικής... μια άλλη φορά θα γνωριστούμε.
ΥΓ: το ενυδρείο με τα ινδιανακια και τα σκαλαρια ήταν κούκλα!!! ΥΓ2: εκείνα τα κοι, τι ηλικία έχουνε? |
|
||||
|
||||
![]()
Καμιά φώτο υπάρχει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για μια ακόμη φορά σε ολα τα παιδιά που με το πάθος τους και την αγάπη τους φτιάξανε τοσο ωραια ενυδρεία!!!
![]() Απο την προσέλευση του κόσμου επαθα την πλάκα μου .....οποτε πήγαινα στο περίπτερο μας ητανε Φουλ απο κοσμο.....ειχαμε μεγάλη επιτυχία!! Τα Συγχαρητήρια σε ολους !!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι φωτο μπαινουν σιγα σιγα στο σαιτ του συλλογου και αργοτερα και στα αλλα φορουμ.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ηταν ενδιαφερον να ακουσουμε αν προχωρησαν και καποιοι σε εγγραφες? Ισως ειναι λιγο νωρις να δειξει αυτο, αλλα ισως εχει φανει ενα δειγμα του αποτελεσματος.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πιστεύω ότι καλό θα ήταν αν άνοιγε καινούριο θέμα για αυτό το λόγο, με φωτογραφίες και σχόλια από όλες τις μέρες και από την ομιλία...
|
|
||||
|
||||
![]()
χωρις να θελω να κανω υπερβολη σε τιποτα απο αυτα που θα πω η εκθεση ηταν παρα πολλη καλη εγινε πολλη καλη δουλεια απο τα παιδια του κλιμακιου μεσα σε αυτους και εγω. Σας ρωταω ρε παιδια εσεις που εισαστε εκει ολες αυτες τις μερες το γουσταρατε αυτο, εγω το γουσταρα παρα πολλη τωρα το τι λεει ο καθε ενας με αφηνει αδιαφορο
|
||||
|
||||
![]()
Θα γίνει ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ παρουσίαση εδώ εντός των ημερών.
Για τον απολογισμό της έκθεσης σχετικά με τις εγγραφές νέων μελών κλπ η συζήτηση θα γίνει στο φόρουμ του συλλόγου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2009 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 16-03-09 12:06 |
Συμμετοχή ΠΣΦΕ στην ΔΕΘ 2007 | Z_X | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 160 | 19-02-07 16:21 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |